krzysiek7008 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Skąd się tacy idioci biorą jak ten gostek z ostatniego filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 a ja widziałem ciekawszy (czytaj głupszy) Gość z jednego forum sumowego sprawdza wytrzymałość beastmastera na dachu samochodu wśród przechodniów. Czysty debilizm. Strach pomyśleć co by się stało jak by blank strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) mialem bardzo podobne odczucia. jak by jeblo to kawalki blanku mogly poleciec komus w oko? on mogl spasc z auta etc. dla tego miedzy innymi nie wiem czy bez jakis uprzezy etc mozna bezpiecznie wykorzystac wiecej jak te 5-6kg blanku - jak ci linka strzeli na lodce to przy pewnej dozie pecha (a ja takiego mam) zaliczasz glowa w druga burte a obrzynem blanku w oko... Edytowane 11 Stycznia 2013 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 11 Stycznia 2013 przez Endryou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 a ja widzialem ojca kumpla jak rozbieral drzwi do garazu i obcial mocowanie sprezyny rownowazacej - prawie mu glowe z reka obcielo jak sprezyna sie odwinela ale koniec trolowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wracajac do roznych wypadkow przy pracy, to ojciec kiedys chcial w metalowej opasce wywiercic otwor.Polozyl sobie deske na stole mi dal kombinerki i powiedzial "trzymaj mocno jak bede wiercil zeby ci z kombinerek ta opaska nie wyskoczyla" no i oczywiscie wyrwalo mi ja z reki jak w niej wiercil :/ wiertlo ja zlapalo i zaczela sie krecic uderzajac kilka/nascie razy ojca w utorbienie do czasu az zlapala kabel i go przeciela :/ Szybkosc byla taka ze zanim ojciec zdolal sie odsunac to mu worek ladnei przetrzepalo.Kiedy to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Buahahahaha qrwa dobre ale sie usmialem .Niedlugo w Polsce kazdy wedkarz bedzie mial psa.Do ultra lighta jakiegos pekinczyka do big game bernardyna "Na bezrybiu i ...pies ryba :/ " Edytowane 12 Stycznia 2013 przez grunwald1980 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi