vBartek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Uwaga się chwalę... mój pierwszy szczupły w tym roku, fotka na szybko bo wziął z zaskoczenia. Nie wrócił do wody bom stwierdził, że idealnie się przyda jako podgłówek tudzież maskotka-przytulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Super. Odetnij metkę bo wygląda jakby już trawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 piękny kloc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A ja patrzę na tą fotkę i się dziwię - co ten szczupak ma takiego irokeza na grzbiecie a to jakaś miotła z tyłu w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ale co z regulaminem??? jak to fota w domu?? nie było c&r ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 W łazience może złapany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) do metra chyba mu trochę brak... ale widać, że w dobrej kondycji (chociażby po ogonie ) Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) A ja patrzę na tą fotkę i się dziwię - co ten szczupak ma takiego irokeza na grzbiecie a to jakaś miotła z tyłu w tle. Na podstawie własnego doświadczenia ostrzegam, że każde najmniejsze napomknięcie iż widoczna w tle miotła to miotła traktowane jest przez moją lubą kopem w jajka. Ja już wiem że to stylowa lampka Edytowane 7 Stycznia 2013 przez vBartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 I jak?smaczny korek ? Mi nigdy nie smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Mierzy równiutkie 80cm. Co ciekawe podobno sprowadzony z Anglii a wyprodukowany w Polsce. edit:znalazłem link producenta gdyby ktoś reflektował http://gaby.com.pl/produkty Edytowane 7 Stycznia 2013 przez vBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 @Migotka: to typowy waciak, mięciutki i milutki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ale jaki zawodowy chwyt pod skrzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 W PL się przydadzą bo u nas ryb coraz mniej,więc takim też można się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi