krzysiek7008 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) WitamMoże ktoś z kolegów się orientuje co sobą reprezentują wędki Cabelasa?Konkretnie chodzi mi o serię Fish Eagle II.Czy to nie taki amerykański Jaxon?pzdr Edytowane 7 Stycznia 2013 przez krzysiek7008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Miałem jakieś 10 lat temu dwa 9' spinningi Fish Eagle II. Bardzo fajne kijki z podstawowego grafitu, moje były akcji moderate, miotałem nimi pilkerki z plaży nie zważając specjalnie na nominalny CW. Jednego tym załatwiłem, pekł na łączu ale wtedy faktycznie przegiąłem z ciężarem przynęty. Ja bym, zaryzykował lokowanie ich na poziomie GL2 Loomisa zresztą chodziły słuchy że tam właśnie wtedy Cabelas zamawiał swoje kijki nie wiem jak teraz. Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dzięki za odpowiedź. Zaryzykuję bo to nie aż tak wielkie pieniądze. Grafit faktycznie Im-6. Pewnie nie jedno jeszcze przeżyje.pzdrKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bardzo fajne patyczki miałem ściągnięte z U.S.A. i byłem bardzo zadowolony.Stosunek jakości do ceny,bija jaxony,robinsony i inny cieńki blankowo badziew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cały czas Woodland .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cały czas Woodland ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ??Lamiglas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi