Skocz do zawartości

Zabaweczki Sławka

Rekomendowane odpowiedzi

Sławku, ja gdzieś na jakimś zdjęciu widziałem szczupaka chyba przez Ciebie robionego. Mam już Twoje 7-ki i 9-ki a takiego szczupaczka nie. Masz je na sprzedaż? :D

P.S. Pike, jerki Sławka to niesamowite glidery, potrafią zawrócić w miejscu, pięknie lusterkują przy opadzie i są naprawdę łowne.

A co ja bede mowil zaden zemnie znawca ale troszke tam lowie i kilka przynent mam .Mysle ze wielu z nas podzieli ta opine ze Slawek robi precyzyjnie wykonane jerki o pieknej szacie graficznej .Co zoca sie w oczy to powloka ,jest wielowarstwowa perfekcyjnie nalozona i jedna z najgrobszych jaka mam w podeleczku.Samo lowienie B) jest tylko przyjemnascia a mniejsze tonace sliderki(okoniowe) .A co ja bede wiecej pisal .Pike -stawaj w kolejke tyle Ci powiem. Jesien tuz, tuz. :D

widzisz slawek - mowilem ze tak bedzie.. jak sie cos zakryje to ... heheh nie wiem co remas na skrobal w relacji i nie pamietam czy ma TE zdjecia... poza tym w intencji tworcy tego cudu bylo chwuilowe zatajenie jego wygladu oraz mozliwosci :mellow: wiec nie wiem czy pisac o tym w relacji :mellow: ;) <_< <_< <_< <_<

Ps. dla tych co nie moga spac przez cenzure... podpowiem ze jest tam... wobler :mellow: - przynajmniej tak si eto na ogol nazywa w naszym pieknym kraju :mellow:

A może po prostu ten szczupaczek chciał to zjeść i Mifek wolał oszczędzić tego widoku, a może tam jest tylko kawałek drutu? :lol:

PS Mifku drogi, aby nie zaśmiecać wątku o pierwszych krokach w castingu może przeniesiesz tę dyskusję, albo założysz nowy wątek?

Woblery Sławka to po prostu rewelacja pod względem kobinacji łowność-lotność. Miałem przyjemnośc wypróbować w niedzielę płoteczkę. Rozmiarowo szczupaki nie dopisały ale ilość brań była naprawę duża. Myślę że w woblerach na płytką wodę, tak do 1,5metra Sławkowe rękodzieło będzie moim numerem 1.

Naprawdę jestem pod wrażeniem :huh: