Włóczykij Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Mam nadzieję że jak coś się w tym kraju poprawi z rybami, wrócisz Sławku do produkcji.Na ten moment i tak podejrzewam że w Polsce w sklepach i hurtowniach jest więcej sztucznych przynęt niż ryb chętnych do ich atakowania. Mimo wszystko szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ale przykro. Łączę się w bólu i też się trochę pożalę. Ostatnio zostałem okradziony ze skrzyneczki ze wszystkimi swoimi dużymi przynętami, w tym z Twoimi jerkami Sławku, których kilkanaście kupiłem na początek przygody z castingiem. Pomyślałem trudno, życie, tak już jest, niech mu kotwicą w gardle stanie, jakoś sobie skompletuję zabawki, a tu lipa. Trzeba się spieszyć, albo przepłacać na aukcjach, niedługo pewnie po 100pln będą chodzić i to siódemki Wierzę, że to przejściowe trudności i jeśli tylko zechcesz, wrócisz kiedyś do rzeźbienia PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Oh fuck bez flyerów to już nie będzie to samo - mam nadzieję że jednak mówisz o zawieszeniu a nie likwidacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Dzięki za miłe słowa - tak jak pisałem to daje największą przyjemność. Jednak nie nazwałbym sytuacji chwilowym zawieszeniem.Co do przynęt to za jakiś czas, gdy już dam czas sklepom które się u mnie zaopatrywały, na pewno zrobię wyprzedaż swoich zapasów. Na pewno odbędzie się to na jerkbaicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Mysle Slawku ze wrocisz do Tego nie da sie od Tego uciec ....czas leczy zadrapania ...na dzis niech sie neutralizuje sytuejszyn cale szczescie mam ich tu troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Rowniez podzielam poglad kolegow co do tylko zawieszenia a nie likwidacji. Nie da sie ukryc, ze to jest wyjatkowo kiepawy rok z ktorej strony by nie wziac, wiec trzeba to brac pod uwage... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 ...przykra sprawa... z pewnych względów miałem duży sentyment do bigbaitowych woblerów... mam tylko Sławku nadzieję, że jak tam coś kiedyś ponad własne potrzeby wyrzeźbisz, będziesz pamiętał o kolegach z dżerkbajtpeel... ...pozdrawiam... i życzę (no właśnie)... maxtip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Przykro czytac taki temat.Sam jestem enuzjasta Slawkowych wyrobow.No nic mam nadzieje ze to chwilowe, a poki co czas jeszcze uzupelnic zapasy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 na rynku lokalnym jak jest każdy wie,jak byłoby z salmo gdyby nie wyszło poza granice? pewnie słabo.myślę że w przypadku BigBaita powinno być tak samo. Koledzy z całego świata,może warto by trochę rozpromować wobki naszego kolegi,wszyscy znamy chyba wyroby Sławka i są dobre,kilku z waz jest w usa i ire ,niemiec,hiszpani,itd więc dlaczego by tam nie pochwalić się Kolejnym dobrym polskim BAITEM.można przecież pokazać te lotne wobki w krajach typowo castingowych. myślę ze można w ten sposób pomóc zachować ciągłość tego świetnego produktu wędkarskiego. Oczywiscie Reklama na dużą skalę jest najskuteczniejsza ale,od czegoś można by zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Z różnych powodów wstrzymuję/kończę moją przygodę w produkcję woblerów. Nie będę się tu rozpisywał na temat przyczyn, bo nie mają one znaczenia. Czy w przyszłości jakiś wobler będzie nosił moje piętno - nie wiem, czas pokaże.Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i uznanie dla moich produktów. To najprzyjemniejsza część w tym całym zamieszaniu Slawku- dopiero znalazlem Twoj post jako ze umiesciles go w czasie zlotu. Jest mi strasznie przykro jako ze Twoje woblery na stale zamiescily w moim arsenale. Jak sie tylko ze wszystkim wyrobie zrobie jakies wieksze zamowienie. Szkoda ze ostatnie :( Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Qrcze. Rzadko bywam w tej zakładce więc dopiero doczytałem.Szkoda.Byłem wielkim fanem frajera . Jak dla mnie to jeden z wzorców wabika pstrągowego, który przyniósł mi niemało ładnych kropekChyba rozumiem Sławku, choć cieszyć się nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. Na pewno o nich nie zapomnę i o Was też. Niestety nie obstawiałbym wznowienia działalności. W najlepszym razie jakieś drobne ilości robione na własny użytek (ew. największych fanów ).Pewnie jednak nie zarzucę wymyślania nowych rozwiązań i projektów, bo to jest silniejsze ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Sławku a kilka Twoich pomysłów było wyśmienitych .... szkoda, że nikt nie chce w Polsce kupować pomysłów, za sensowne pieniądze i ich realizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Remek w Polsce się nie kupuje pomysłów .je sie podpieXXX znam jednego kolegę z naszego forum, który robił projekt wobka dla jednej firmy i niby się projekt nie spodobał,a potem po jakimś czasie,pojawił się ów wobek w ofercie.ale bez konsultacji z projektantem.(info ze spotkania j.pl na targach w Poznaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Z różnych powodów wstrzymuję/kończę moją przygodę w produkcję woblerów. Nie będę się tu rozpisywał na temat przyczyn, bo nie mają one znaczenia. Czy w przyszłości jakiś wobler będzie nosił moje piętno - nie wiem, czas pokaże.Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i uznanie dla moich produktów. To najprzyjemniejsza część w tym całym zamieszaniu Nie wiem, co się stało Sławku, ale to wielka szkoda. Flyer i Caster ma duży potencjał i jest w tych przynętach przyszłość.Może powinieneś się zastanowić jeszcze nad decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 o rajciu, i co z duckerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 No i tak jak pisałem - to silniejsze ode mnie. Zawsze muszę dłubać i kombinować . Jestem na finiszu prób z nową technologią i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że się uda .Co do duckera, siódemki i łamańca, to pewnie w końcu w rozsądnej ilości powstaną. Zwłaszcza, że siódemka po nowemu już ryby łowi a jeszcze nie jest dopracowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ustawiam się w kolejkę do siódemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Sławku jestem w kolejce po siódemki za Popperem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dobrze, że szewc nie wybrzydza i ma sam w czym chodzić, co niekoniecznie musi widzieć światło dzienne i do innych nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 No, no. Kurcze a co Ciebie wstrzymywało tak długo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 No, no. Kurcze a co Ciebie wstrzymywało tak długo! To temat długi i niezbyt prosty a na dodatek wielowątkowy. Mam nadzieję, że przeszłościowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Oto moje zabaweczki mam nadzieję że połowię w tym roku na nie na Burzyskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Uwierz w pierwszego od góry a się nie zawiedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi