Skocz do zawartości

Zabaweczki Sławka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję że jak coś się w tym kraju poprawi z rybami, wrócisz Sławku do produkcji.

Na ten moment i tak podejrzewam że w Polsce w sklepach i hurtowniach jest więcej sztucznych przynęt niż ryb chętnych do ich atakowania.

Mimo wszystko szkoda :(

Ale przykro. Łączę się w bólu i też się trochę pożalę. Ostatnio zostałem okradziony ze skrzyneczki ze wszystkimi swoimi dużymi przynętami, w tym z Twoimi jerkami Sławku, których kilkanaście kupiłem na początek przygody z castingiem. Pomyślałem trudno, życie, tak już jest, niech mu kotwicą w gardle stanie, jakoś sobie skompletuję zabawki, a tu lipa. Trzeba się spieszyć, albo przepłacać na aukcjach, niedługo pewnie po 100pln będą chodzić i to siódemki :mellow:

Wierzę, że to przejściowe trudności i jeśli tylko zechcesz, wrócisz kiedyś do rzeźbienia

Pozdrawiam

Grzesiek

Dzięki za miłe słowa :D - tak jak pisałem to daje największą przyjemność. Jednak nie nazwałbym sytuacji chwilowym zawieszeniem.

Co do przynęt to za jakiś czas, gdy już dam czas sklepom które się u mnie zaopatrywały, na pewno zrobię wyprzedaż swoich zapasów. Na pewno odbędzie się to na jerkbaicie :D

...przykra sprawa... z pewnych względów miałem duży sentyment do bigbaitowych woblerów... mam tylko Sławku nadzieję, że jak tam coś kiedyś ponad własne potrzeby wyrzeźbisz, będziesz pamiętał o kolegach z dżerkbajtpeel...

...pozdrawiam... i życzę (no właśnie)... maxtip...

na rynku lokalnym jak jest każdy wie,jak byłoby z salmo gdyby nie wyszło poza granice? pewnie słabo.myślę że w przypadku BigBaita powinno być tak samo.

Koledzy z całego świata,może warto by trochę rozpromować wobki naszego kolegi,wszyscy znamy chyba wyroby Sławka i są dobre,kilku z waz jest w usa i ire ,niemiec,hiszpani,itd więc dlaczego by tam nie pochwalić się Kolejnym dobrym polskim BAITEM.można przecież pokazać te lotne wobki w krajach typowo castingowych.

myślę ze można w ten sposób pomóc zachować ciągłość tego świetnego produktu wędkarskiego.

Oczywiscie Reklama na dużą skalę jest najskuteczniejsza ale,od czegoś można by zacząć.

Z różnych powodów wstrzymuję/kończę moją przygodę w produkcję woblerów. Nie będę się tu rozpisywał na temat przyczyn, bo nie mają one znaczenia.

Czy w przyszłości jakiś wobler będzie nosił moje piętno - nie wiem, czas pokaże.

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i uznanie dla moich produktów. To najprzyjemniejsza część w tym całym zamieszaniu :D

Slawku- dopiero znalazlem Twoj post jako ze umiesciles go w czasie zlotu. Jest mi strasznie przykro jako ze Twoje woblery na stale zamiescily w moim arsenale. Jak sie tylko ze wszystkim wyrobie zrobie jakies wieksze zamowienie. Szkoda ze ostatnie :( :( :(

Bujo

Qrcze. Rzadko bywam w tej zakładce więc dopiero doczytałem.

Szkoda.

Byłem wielkim fanem frajera ;). Jak dla mnie to jeden z wzorców wabika pstrągowego, który przyniósł mi niemało ładnych kropek

Chyba rozumiem Sławku, choć cieszyć się nie zamierzam

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. Na pewno o nich nie zapomnę :D i o Was też.

Niestety nie obstawiałbym wznowienia działalności. W najlepszym razie jakieś drobne ilości robione na własny użytek (ew. największych fanów :D).

Pewnie jednak nie zarzucę wymyślania nowych rozwiązań i projektów, bo to jest silniejsze ode mnie :D

Remek w Polsce się nie kupuje pomysłów :angry: .je sie podpieXXX znam jednego kolegę z naszego forum, który robił projekt wobka dla jednej firmy i niby się projekt nie spodobał,a potem po jakimś czasie,pojawił się ów wobek w ofercie.ale bez konsultacji z projektantem.

(info ze spotkania j.pl na targach w Poznaniu)

• 2 tygodnie później...

Z różnych powodów wstrzymuję/kończę moją przygodę w produkcję woblerów. Nie będę się tu rozpisywał na temat przyczyn, bo nie mają one znaczenia.

Czy w przyszłości jakiś wobler będzie nosił moje piętno - nie wiem, czas pokaże.

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i uznanie dla moich produktów. To najprzyjemniejsza część w tym całym zamieszaniu :D

Nie wiem, co się stało Sławku, ale to wielka szkoda. Flyer i Caster ma duży potencjał i jest w tych przynętach przyszłość.

Może powinieneś się zastanowić jeszcze nad decyzją.

• 2 miesiące temu...

No i tak jak pisałem - to silniejsze ode mnie. Zawsze muszę dłubać i kombinować :D. Jestem na finiszu prób z nową technologią i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że się uda :D.

Co do duckera, siódemki i łamańca, to pewnie w końcu w rozsądnej ilości powstaną. Zwłaszcza, że siódemka po nowemu już ryby łowi a jeszcze nie jest dopracowana.