PaNeK Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nawet nie wiecie jak trudno jest mieć mało czasu a pomysły w głowie się kłębią - zarówno nowości w wobach jak i technologii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Sławku, ja czekam cały czas na twoje nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czasu jakoś na wszystko brakuje ale czasami ciągnie do dłubania. Na razie gotowce pojawiły się na giełdzie twórców. Ja tymczasem szukam powoli nowych modeli w nowych technologiach wytwarzania. Są pierwsze jaskółki :-) więc może się coś w końcu pokazać. Gdy wszystko zagra pojawią się też łamańce :-) na które sam lubię bardzo łowić.Zerknąłem na pierwszy post w tym wątku i... to już kilka lat :-). Ciekawe ile osób pamięta moje wyroby :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) A tak przy okazji jak Wam się podobają nowe zdobienia? Drugie i czwarte na zdjęciu... Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Sławek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Fajne płoteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Caster też będzie tak ozdobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Na razie jakaś ilość casterów mi została Chyba, że w nowej technologii zacznę je robić :-). Ale to już będzie trochę inny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Patrząc od góry:ok wole sie nie wypowiadac ok rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Patrząc od góry: okwole sie nie wypowiadacok rewelka Czyli lepsza byłaby płoć z niebieskim grzbietem i szarymi boczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Szara plotkouklejka jest w dechę jak dla mnie Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Dostałem maila o weryfikacji twórców przynęt i... Tak mnie zastanowiło, kto je jeszcze pamięta i na nie łowi? Oczywiście wszystkich pozdrawiam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi