TERMOS Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Pike-jest jeszcze jedna rzecz ktorej bedzie Ci brak-Slawkowe killery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Termos, no to już powiedz o nich coś więcej - niech przynajmniej wiem czego zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Sławku, ja gdzieś na jakimś zdjęciu widziałem szczupaka chyba przez Ciebie robionego. Mam już Twoje 7-ki i 9-ki a takiego szczupaczka nie. Masz je na sprzedaż? P.S. Pike, jerki Sławka to niesamowite glidery, potrafią zawrócić w miejscu, pięknie lusterkują przy opadzie i są naprawdę łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Tom Cast Na razie nic nie mam oprócz wobków (te w sobotę będziesz mógł pomacać jak będziesz chciał). Oczywiście jak coś będzie gotowe to daję zwykle znać (chociaż Mifek zabiera mi zwykle wszelkie prototypy i sam nie mam na co łowić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 A co ja bede mowil zaden zemnie znawca ale troszke tam lowie i kilka przynent mam .Mysle ze wielu z nas podzieli ta opine ze Slawek robi precyzyjnie wykonane jerki o pieknej szacie graficznej .Co zoca sie w oczy to powloka ,jest wielowarstwowa perfekcyjnie nalozona i jedna z najgrobszych jaka mam w podeleczku.Samo lowienie jest tylko przyjemnascia a mniejsze tonace sliderki(okoniowe) .A co ja bede wiecej pisal .Pike -stawaj w kolejke tyle Ci powiem. Jesien tuz, tuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 no dobra zeby nie bylo ze ja taki niedobry jestem to sie moze chociaz pochwale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 mifku -dlaczego mnie teraz oczka zapiekly?I ten okonek oraz szczupaczek .No,no Slawek -fajne zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Piękne wobki Zazdroszcze Ci Sławku talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 :blush:dziękuję za uznanie Ale najciekawszy połów (nietypowy) na moją przynętę miał miejsce we Wleniu i pewnie w relacji ze zlotu ją zobaczycie (pod czarnym prostokątem jest jej wersja 7 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 mifku -zadam zniesienia cenzury-poprosze odkryc kwadracik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_ Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Sławek, nawet nie wiem czy to grzeczne pytanie: a są jakoś do nabycia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Pike zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 widzisz slawek - mowilem ze tak bedzie.. jak sie cos zakryje to ... heheh nie wiem co remas na skrobal w relacji i nie pamietam czy ma TE zdjecia... poza tym w intencji tworcy tego cudu bylo chwuilowe zatajenie jego wygladu oraz mozliwosci wiec nie wiem czy pisac o tym w relacji <_< <_< <_< <_< Ps. dla tych co nie moga spac przez cenzure... podpowiem ze jest tam... wobler - przynajmniej tak si eto na ogol nazywa w naszym pieknym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Patrząc na układ woblerów pod czarnym prostokątem powinien się znajdować mały szczupaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 kombinuj kombinuj...ale nie przypominal sobie by slawek zawracal sobie glowe poprawnoscia ulozenia wabikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A może po prostu ten szczupaczek chciał to zjeść i Mifek wolał oszczędzić tego widoku, a może tam jest tylko kawałek drutu? PS Mifku drogi, aby nie zaśmiecać wątku o pierwszych krokach w castingu może przeniesiesz tę dyskusję, albo założysz nowy wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 PS Mifku drogi, aby nie zaśmiecać wątku o pierwszych krokach w castingu może przeniesiesz tę dyskusję, albo założysz nowy wątek? mówisz i masz... bo te moderatory to nawet fajne czasami som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Akurat do moderatorów to ja nic nie mam, ale (cicho sza) podobno administrator to... jak biedne owieczki... pojawia się i sieje spustoszenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 @Sławku, widzę, że oczka jeszcze z lakierem. Solidna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Woblery Sławka to po prostu rewelacja pod względem kobinacji łowność-lotność. Miałem przyjemnośc wypróbować w niedzielę płoteczkę. Rozmiarowo szczupaki nie dopisały ale ilość brań była naprawę duża. Myślę że w woblerach na płytką wodę, tak do 1,5metra Sławkowe rękodzieło będzie moim numerem 1.Naprawdę jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Friko -wobkow niekopilem ,ale jak slawek wystawi je na sprzedaz to z pewnoscia nieprzeocze.Tak mnie kusi na ta ploteczke.Ale w wymiarze 15 . i najlepiej na trola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja myśle że już czas na nową firme SLAWKO-JERK ja już się zgadzam na pozamiatanie nowej siedziby aby GÓRU nie tracił czasu na tak przyziemne czynności Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tornado to ja Tobie powinienem pozamiatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 chłopaki to moze pozamiatacie sobie nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi