TERMOS Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 mifku -a ty niezagaduj tylko odkryj kwadracik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 termos gdybys pilnie sledzil forum to bys sie zalapal na jakies 5 minut gdy byl odsloniety... jednakze na wniosek tworcy owego cudenka zostala wprowadzona cenzurka... gadaj ze slawciem.. moze on bedzie bardziej mientki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 mifku -czas jest cenny ,nie zawsze moge byc tu tak czesto jak Ty .Choc ostatnio czuje ze nawet zadozo czasu spedzam przed podlem a zbyt malo na rybach .Mysle ze powoli bede te role odwracal i czym blizej jesieni tym lepiej .Mam w zanadzu pare przynent na ktore zamierzam polowic .Sa to dziela .......i moje ulubione .....,slawka sa swietne i zajmuja u mnie miejsce nr.3 . Nie zebym sie chwalil bo tak jak wspomnialem zaden zemnie tester.Na testy potrzeba czasu i jeszcze raz czasu ,sezon moze dwa ostrego lojenia wody .I pisze tak spontanicznie co mi slina na j.... przyniesie .Napewno jezeli slawek bedzie robil tak dobre przynenty to kto wie ,przeciez inni tak zaczynali .W domowym zaciszu gdzies w internacie .Cala produkcja idzie pierw do znajomych potem na sklepy nastepnie na export i wszystko tak pieknie .Pytanie tylko czy wtedy znajdzie On dla nas tyle czasu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Znajdzie, znajdzie - oby tylko tak było jak mi życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Oczywiscie ze tak - I mysle ze na dzien dzisiejszy grono formowiczow czeka na twoje wobki .Ja chyba tez gdzies tam na szarym koncu. Poprzednie zkupy rozeszly sie jak po kosciach.Bo kto sie troche w jerki bawi ten nieprzeposci .Ja mialem ich dziesiec i niewiem kiedy ,to tu to tam .W sumie troszke lowie i koledzy tez .Istna zaraza i tak to poczta pantoflowa (zaraza z polski) towar idzie na export Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Sławkowe zabawki wszystko dziobie, nawet takie esoxy co im sie tylko za dupke uda kąsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Frioko czy to ten niedzielny ze starorzecznego łowienia z pontonu?ładny kabanek,co do Sławkowych killerów to dzis też połowiłem na płoteczkę z szczupak 150cm niestety w pięciu kawałkach po 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Co to za woda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kabanek raczej osesek, tak zajadle gonił tego Sławkowego wobka że udziobał tuż pod szczytówką, jak już wyjmowałem z wody - na szczęście zapiał sie za sam koniuszek, i bez problemu wyczepiłem go w wodzie peanem. Tak, to niedzielny, ze starorzecza Bugu. Niestety starorzecze już wytrzepane - tylko takie kabanki się ostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Moje stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wow Jak mogłeś tak obrabować skromnego Sławka PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Płacę jak inni Jednak po kilku wypadach na ryby przekonałem się, że są bardzo łowne i w dodatku super lotne. Z castingu lecą po prostu fantastycznie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Kurcze jak sa takie lowne to moze ja bym sie na nie pare sztuk zlowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Okonek rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 hm, poszedłem nad rzeczkę potestować jak pływają, rzuciłem pod nogmi - ot fajnie nawet się rusza, myślę sprawdzęlotność, cisnąłem ze 30 m i zwijam, nagle bum i wir, szybko zwinąłem i schowałem woblerka. Rzucałem bez przyponu i bez kotwiczek, coś pogoniło w miejscu w którym zawsze testuję nowe nabytki, takie cuda miałem pierwszy raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzum666 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dostałe pstruszka dzięki. W niedzielę test na pstrągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 To połamania kija życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Sławku , a kiedy nowa dostawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Sławku , a kiedy nowa dostawa ? A poprzednia już się u ciebie skończyła? Już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jerki mam, ale na zwykłe wobki to jak pamiętasz sie nie załapałem, bo po reklamie Bugowo-zlotowej rozeszły sie w tępie expresowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Już niedługo będą wobki, a przedwczoraj testowałem poraz kolejny prototyp. Przepraszam za jakość zdjęcia - robione telefonem. I znowu nie wiem dlaczego weszła cenzura <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Fajny prototyp. Łowny jakiś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To teraz okonie biorą na czarne kwadraty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To teraz okonie biorą na czarne kwadraty? To nie kwadrat; to karta kredytowa z zaciemnionymi danymi personalnymi. Należy przypuszczać, że ten okoń to samica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 te Sławku Twoje jerki też sa skuteczne,tylko w łowisku były same takie kabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi