Skocz do zawartości

Zabaweczki Sławka

Rekomendowane odpowiedzi

ja to słyszalem ze okonie teraz zeruja i sa w takim amoku ze biora nawet na kawalek czarnej szmaty takiej jak tam na fotce slawka <_< <_< <_< <_< <_< <_<

Hehee ! Ja też tak słyszałem, podobno biorą nawet na spławiki, szczególnie te większe przelotowe, szybko ściągane z zestawem.

Może należałoby mocować do nich (spławików) jakąś kotwiczkę może nr.8 czy 10.

Pozdrowienia Jachu

Jachu to nie spławiki ino ciężarki i nie biora tylko są brane, za kapote :angry:

tak serio to jedyną alternatywą na sierpniowego okonia jest kawał balsy wielkosci pudełka zapałek pomalowany na czarno,

odkrycie godne chwały odkrycia koguta From Ślunsk B)

Witaj @hasior.

Widzę, że na ślunsku wzorem Bercika humor jest ok. Sorry tak sobie teraz pomyślałem, że może Ty nie jesteś górny ale dolny ślunsk. Jeśli tak to sorry za fo pa.

Pozdrowienia Jachu

• 3 tygodnie później...

po pewnym okresie utajenia oraz okresie pomyslanych testow, Tatuś niżej pokazanych zabaweczek, zdecydowal sie pokazac je światu. (swoja droga te lamańce to zawartosc czarnej szmatki w pewnym zdjeciu, juz pokazanym na forum)

post-7-1348913574,3991_thumb.jpg

post-7-1348913574,4739_thumb.jpg

pietrek biorąc po duwage technologie oraz wydajnosc naszego kolegi lepiej zebys zaczal rozmawiac juz teraz... tym bardziej, ze jest o czym, a i coś ciekawego moze sie urodzic z tych rozmow... a wtedy moze ja bede mial ochote Cie zamordowac :mellow:

pietrek biorąc po duwage technologie oraz wydajnosc naszego kolegi lepiej zebys zaczal rozmawiac juz teraz... tym bardziej, ze jest o czym, a i coś ciekawego moze sie urodzic z tych rozmow... a wtedy moze ja bede mial ochote Cie zamordowac :mellow:

Wydajność wzrasta :D ale coś innego wzrasta szybciej... :D

• 4 miesiące temu...