Sławek Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 @Standerus już się pewnie szybko doczekasz , ale jak się pracuje na raz nad kilkoma pomysłami (podobno ciekawymi ) a jednocześnie coś trzeba wystrugać to i trochę czasu schodzi.@Wobler129 nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Oztatnio zakupiłem sobie kijek którym moge poprowadzić dowolnie duże przynęty (cw do 350g <_< ) i mam wode na której biorą na takie potwory więc też bym się ucieszył gdybyś miał coś dużego choć nie koniecznie głęboko schodzącego, max 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 350 gram ? czy to nie pomyłka ? to mozna cegłami uzbrojonymi łowic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 To nie pomyłka ja na prawde łowie takim kijem Ale to dla tego że nie stać mnie na dobry kij teraz a tanizne trzeba brać z zapasem. Mam Mikado Temptation Pilk 2,10m Na razie sprawdza się nieźle 100g Freestylery Prologic latają daleko i pływają żwawo 3 letni Zauber 4000 też jeszcze sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Zreszta nie wazne czym, wazne ze piekne ryby łowisz !! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Slawek te ostatnie modele z napisem Bigbait.pl przetestowalem do kosci.Jak tylko sie pozbieram z nadmiarem obowiazkow powklejam fotki .pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Rafale trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7655b3e03ea11eb4.h tml http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4327e741a03ab635.h tml http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/886f5fc6856f014c.h tmlSlawek nie wyjerkowalem sie jeszcze do bolu ,sezon dopiero sie zaczyna .Niestety nie dla Mnie ,cztery tygodnie poza domem i wazne sprawy osobiste sprawily ze ledwo zdaze umoczyc kija oczywiscie na trolu .Do podla z jerkami zagladam ostatnio zadko ,powodem moze byc to ze ostatnio oblawiane tereny raczej malo pasuja do jerka a do SDRa .Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 @Wobler129 nie powinno być problemu Ok już nieaktualne Chyba, że zerwę tego jedynego Dziś na leszczyka miałem szczupłego 70-taka, jednak spiął się pod nogami Sławek świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam Dziś przypłynęły do mnie Sławkowe rybki... i czekają na wypad nad wodę. Sławku, jak widzisz przesyłka dotarła, dzięki. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ładne stadko Kubson , bardzo ładna kolekcja, Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Też mi sę podoba Niestety dopiero za tydzien będą nad wodą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Aż mi ślinka pociekła super zestawik. Ten lipionek i pstruszek pierwyj sort, będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Aż mi ślinka pociekła super zestawik. Ten lipionek i pstruszek pierwyj sort, będzie się działo Właśnie liczę na to że coś się zadzieje i bardzo duże nadzieje pokładam waśnie w tych cudeńkach Oczywiście w moich pudełkach Sławkowe rybki to nie tylko te maluchy... PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dzisiaj do mnie też dotarły tylko jakby trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No, no niezły zbiorek a i zdjęcia fajniutkie . Podobają mi się - dziękuję, bo przyjemnie jest mi widzieć, że kogoś cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 @milupa4 - miałem już kilka sztuk i stadko się powiększyło @Sławek - Proszę bardzo, właściwie to ja dziękuje !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 @milupa4 - miałem już kilka sztuk i stadko się powiększyło @Sławek - Proszę bardzo, właściwie to ja dziękuje !! PozdrawiamKuba Dokładnie od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 To ja dziekuję, bo dzięki Wam mam możliwości i ochotę na realizację nowych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jesteśmy Twoją muzą PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ooo, też mam te większe i nawet pare ryb w zeszłym roku na nie złowiłem, fantastyczne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Och Slawku chyba zapomniales o mnie ja juz w tamtym roku w stycznu zamawialem iczekam dalej w kolejce Ja wiem masz duzo pracy ale ja sie tylko przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 @krist444 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Moje Sławkowe stadko, które pewnie z czasem się powiększy PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Moje Sławkowe stadko, które pewnie z czasem się powiększy PozdrawiamSlider ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi