Skocz do zawartości

Zabaweczki Sławka

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

...mam i ja... na razie małego flyer'a, bo budżet nie pozwala... niemniej jednak jest... zajrzałem do sklepiku, a tu bigbait w oryginale... grzech nie kupić... pierwsze wrażenie całkiem, całkiem... wobek inny, niż wszystkie... no i hand made, za przyzwoite pieniądze... więc zobaczymy jak zatańcuje we wodzie... pozdrawiam...

• 2 tygodnie później...

Dopiero dzisiaj zanotowałem fakt, że woblery Sławka pokazały się już w za przeproszeniem publicznej sprzedaży.

Wybrałem się dziś po zakupy do sklepu Gold Fish przy ul. Łukowskiej w Warszawie (naprawdę świetnie zaopatrzony sklep, w którym do tego można uzyskać fachową poradę naszego forumowego kolegi @sandacza) - patrzę a tu gablota z przynętami BigBait.

Ceny moim zdaniem bardzo przyzwoite, bo szóstki były nieco powyżej 15zł co za tak solidnie, ręcznie wykonany wobler wydaje mi się naprawdę bardzo rozsądną propozycją.

Z czystym sumieniem polecam woblerki Sławka (BigBait) a przy okazji sklep GoldFish.

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...

Odświerzam wątek by znowu podpytać się co i jak w trawie piszczy (mogą być relacje na priv). Szczupaki zaczynają brać i ciekawi mnie jakie są kolejne opinie i sukcesy na Wanderki (zwane leszczykami). Dla zainteresowanych dodam, że wszystki znaki na niebie i ziemii wskazują, że wszyscy oczekujący wanderków 12 cm będą usytasfakcjonowani :D.

Oczywiście relacje dot. pozostałych przynęt będą równie mile widziane...

PS Jakby ktoś miał problem z dotarciem do moich przynęt w sklepach to także proszę o kontakt.

PS 2

Jakże cieszą mnie nadsyłane na przykład takie zdjęcia jakie podesłał mi Krzysiek Costi Kosturkiewicz (któremu oczywiście gratuluję i DZIĘKUJĘ :D

post-246-1348914475,9124_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...