@slider@ Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Moje Sławkowe stadko, które pewnie z czasem się powiększy PozdrawiamSlider ????????? Coś nie tak ? Chciałem po prostu pokazać mój zbiór woblerów które zakupiłem u Sławka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 OK. Nic się nie stało Każdy z nas coś tam gromadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 No no nie wiedziałem, że fotografujecie swoje stadka . Fajna sprawa. Ja kiedyś muszę sfotografować stadko tuż po tarle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 No no nie wiedziałem, że fotografujecie swoje stadka . Fajna sprawa. Ja kiedyś muszę sfotografować stadko tuż po tarle Sławek napisz jeszcze tylko czy będzie to tarło naturalne czy wymuszone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 I jak liczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 „Starszy brat” flyera. http://www.bigbait.pl/wyroby_3.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A siódemek jak nie było......... Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Waldku wiem, że jesteś cierpliwy więc się doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Waldku wiem, że jesteś cierpliwy więc się doczekasz Ja wcale, ani na moment, nie zwątpiłem Sławku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No to tez sie pochwale moim nowym stadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krist444 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No i pierwsze testy na Shannon Dziekuje Slawku i czekam na 12 i 15Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dziekuje Slawku i czekam na 12 i 15nie jestes osamotniony w swoim oczekiwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja też dziękuję za relacje i fotki stadek . Aleście niecierpliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ekhmmm... Moje skromne 12 mln. pixeli za cholerę nie chce zmieścić arsenału od Sławka . Może lepiej bez foty. DUUUUŻO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ...mam i ja... na razie małego flyer'a, bo budżet nie pozwala... niemniej jednak jest... zajrzałem do sklepiku, a tu bigbait w oryginale... grzech nie kupić... pierwsze wrażenie całkiem, całkiem... wobek inny, niż wszystkie... no i hand made, za przyzwoite pieniądze... więc zobaczymy jak zatańcuje we wodzie... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tak zatańcuje jak mu zagrasz . To chyba wszyscy przyznają (tak mi sie przynajmniej wydaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Dopiero dzisiaj zanotowałem fakt, że woblery Sławka pokazały się już w za przeproszeniem publicznej sprzedaży. Wybrałem się dziś po zakupy do sklepu Gold Fish przy ul. Łukowskiej w Warszawie (naprawdę świetnie zaopatrzony sklep, w którym do tego można uzyskać fachową poradę naszego forumowego kolegi @sandacza) - patrzę a tu gablota z przynętami BigBait. Ceny moim zdaniem bardzo przyzwoite, bo szóstki były nieco powyżej 15zł co za tak solidnie, ręcznie wykonany wobler wydaje mi się naprawdę bardzo rozsądną propozycją. Z czystym sumieniem polecam woblerki Sławka (BigBait) a przy okazji sklep GoldFish. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Odświerzam wątek by znowu podpytać się co i jak w trawie piszczy (mogą być relacje na priv). Szczupaki zaczynają brać i ciekawi mnie jakie są kolejne opinie i sukcesy na Wanderki (zwane leszczykami). Dla zainteresowanych dodam, że wszystki znaki na niebie i ziemii wskazują, że wszyscy oczekujący wanderków 12 cm będą usytasfakcjonowani .Oczywiście relacje dot. pozostałych przynęt będą równie mile widziane... PS Jakby ktoś miał problem z dotarciem do moich przynęt w sklepach to także proszę o kontakt. PS 2Jakże cieszą mnie nadsyłane na przykład takie zdjęcia jakie podesłał mi Krzysiek Costi Kosturkiewicz (któremu oczywiście gratuluję i DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Skoro inni się nie chwalą, to ja może troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Piękny!Tego woba jeszcze nie mam....a baaaaaardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 @Sławek widzę faktycznie wyjazd na ten weekend o którym mówiłeś się udał super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Gratki, ile miał ten szczupak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Zobacz se w wątku szczupakowym <_< Sławek a te szczupaczki to masz dziecino???? Jak nie to się postaraj, będę u Ciebie za jakieś 2-3tyg i zabrał bym co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Pawle wersji brązowej coś się znajdzie ale zaklepuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Piękny szczupak Gratulacje. Widzę, że obok wersji naturalnych woblerów pojawiły się oczołomy. Mam nadzieję, że trafią do sklepów pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi