Raptor1981 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Już niedługo też stanę się posiadaczem kilku zabaweczek Sławka i przetestuje na swoim łowisku - zobaczymy czy są takimi kilerami jak piszecie. Z tego co widzę po zdjęciach chyba raczej tak - już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że w przyszłym roku będę miał nie tylko pullera 14 cm ale i 10 cm . A jak testy przejdą pozytywnie to zarówno w wersjach pływających jak i tonących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że w przyszłym roku będę miał nie tylko pullera 14 cm ale i 10 cm . A jak testy przejdą pozytywnie to zarówno w wersjach pływających jak i tonących. Testuj , testuj i wstawiaj fotki efektów tych testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 WitamDochodzą do mnie głosy, że ktoś chce kupić mojego woblera a ma z tym problem. Jeżeli dotyczy to któregoś z Was to dajcie znać - spróbuję jakoś temu zaradzić. Kontakt na priva albo slawek@bigbait.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam,nie widziałem w tym wątku jeszcze sandacza,więc zaprezentuję swojego z sierpnia, na wandera 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Oooooo i jeszcze raz oooo. Piękna ryba - gratuluję z całego serca i także się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pięknie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 WitamDochodzą do mnie głosy, że ktoś chce kupić mojego woblera a ma z tym problem. Jeżeli dotyczy to któregoś z Was to dajcie znać - spróbuję jakoś temu zaradzić. Kontakt na priva albo slawek@bigbait.pl. Uzupełniając - podaję link: http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/woblery-bigbait-g5-a 20-p1380.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pływał, pływał i wypływał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Fajne kolory ryby i przynęty pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 To co trzyma Arek to oczywiście 12-tka wanderek, ale na ten rok przewiduję sporo nowych przynęt , ale cicho sza by nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Właśnie maluję kilka wanderków łamańców w wersji 7 cm (znalezione w zakamarkach przepastnej szafy ze skarbami i śmieciami. Co z nimi zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Chętnie jakiegoś przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Sławku, wykorzystać Kiedyś powstał temat o naszych ,,drewnianych marzeniach, wybrałeś sobie czyjeś, lub złapałeś wenę na jakiegoś nowego killera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Sławku, weekend widziałem się Mirkiem@miratem i....widziałem coś co wyszło z twojej fabryki i kształtem przypominało starego poczciwego ZALT-a czy możesz trochę przybliżyć nam postać tego jegomościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Sławku, weekend widziałem się Mirkiem@miratem i....widziałem coś co wyszło z twojej fabryki i kształtem przypominało starego poczciwego ZALT-a czy możesz trochę przybliżyć nam postać tego jegomościa? Wobler o którym piszesz to oficjalnie ducker choć ja go nazwałem też w wersji polskiej dziobak .Zdjęcia nie zrobię bo sam go nie mam. Co do reszty to mógłbym opisać pracę, ale nie potrafię nic powiedzieć o skuteczności - dopiero jest i będzie testowany a jak wiadomo na razie okoliczności przyrody za bardzo nie pomagają w tych czynnościach. Dlatego bardziej oczekuję na opinie od użytkowników, choć i sam nie mogę się doczekać na opinie ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Cześć Jeśli to jest ten wobler, który dostaliśmy na Kropku Drawy, z nadrukiem zlotu i logiem forum to sam bym chętnie posprawdzał jego skuteczność na potokach, ale boję się go do wody wrzucać <_< pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 To dokładnie ten wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zrobiłem nowe zdobienie. Ciekawi mnie jak bardzo się Wam podoba. Nie chciałem już dublować tygrysków więc zrobiłem szkieletorka takiego jak widać na zdjęciu. Nie pytam o lowność tylko o Wasze odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Sławku a czy jest w twoich planach na ten rok mniejszy wobler z sterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Szkieletorek wygląda kusząco-wnerwiająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Sławku a czy jest w twoich planach na ten rok mniejszy wobler z sterem? Jest w tym roku w planach mniejszy ale bez steru - choć pracujący jak klasyczny wobler. O wszystkim zadecydują testy. Natomiast myślę o mniejszych sterowcach w roku przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Z różnych powodów wstrzymuję/kończę moją przygodę w produkcję woblerów. Nie będę się tu rozpisywał na temat przyczyn, bo nie mają one znaczenia. Czy w przyszłości jakiś wobler będzie nosił moje piętno - nie wiem, czas pokaże.Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i uznanie dla moich produktów. To najprzyjemniejsza część w tym całym zamieszaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Przykro czytać Na pewno masz wielu fanów Twoich jerków i nie tylko. Wśród wedkarzy i ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi