Skocz do zawartości

Zabaweczki Sławka

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują, że w przyszłym roku będę miał nie tylko pullera 14 cm ale i 10 cm :D. A jak testy przejdą pozytywnie to zarówno w wersjach pływających jak i tonących.

Testuj , testuj i wstawiaj fotki efektów tych testów :D

• 2 tygodnie później...

Witam

Dochodzą do mnie głosy, że ktoś chce kupić mojego woblera a ma z tym problem. Jeżeli dotyczy to któregoś z Was to dajcie znać - spróbuję jakoś temu zaradzić. Kontakt na priva albo slawek@bigbait.pl.

Uzupełniając - podaję link:

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/woblery-bigbait-g5-a 20-p1380.html

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Sławku, weekend widziałem się Mirkiem@miratem i....widziałem coś co wyszło z twojej fabryki i kształtem przypominało starego poczciwego ZALT-a :huh: czy możesz trochę przybliżyć nam postać tego jegomościa? :mellow:

Wobler o którym piszesz to oficjalnie ducker choć ja go nazwałem też w wersji polskiej dziobak :D.

Zdjęcia nie zrobię bo sam go nie mam. Co do reszty to mógłbym opisać pracę, ale nie potrafię nic powiedzieć o skuteczności - dopiero jest i będzie testowany a jak wiadomo na razie okoliczności przyrody za bardzo nie pomagają w tych czynnościach. Dlatego bardziej oczekuję na opinie od użytkowników, choć i sam nie mogę się doczekać na opinie ryb :D

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Z różnych powodów wstrzymuję/kończę moją przygodę w produkcję woblerów. Nie będę się tu rozpisywał na temat przyczyn, bo nie mają one znaczenia.

Czy w przyszłości jakiś wobler będzie nosił moje piętno - nie wiem, czas pokaże.

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i uznanie dla moich produktów. To najprzyjemniejsza część w tym całym zamieszaniu :D