garowy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 To jest puller. A czy te wandery to sa 9 czy 12 ? Sławku czy pracujesz może nad jakims nowym jerkem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Moj Drogi Slawku ...raz jest z gorki...a raz pod... pewne jest jedno... -nie ma dla Nas drogi powrotu- ...wiec ...walczymy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sticker to glider a puller to pulbait. Czyli róznica jest zasadnicza. Róznia się tez kształtem. Jestem ciekaw co tam Sławek nowego majstruje. Chciałbym to mieć Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Pierwszy od góry do bez wątpienia puller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Sticker to glider a puller to pulbait. Czyli róznica jest zasadnicza. Róznia się tez kształtem. Jestem ciekaw co tam Sławek nowego majstruje. Chciałbym to mieć PozdroJa też Jerry to prawda, to silniejsze i zawsze powraca Owszem w opracowaniu jest co nieco choćby wander 12 ale największym wyzwaniem jest seryjny wander łamaniec i to we wszystkich wielkościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jakieś większe chętnie bym polizał Wander 12 jak jest - bardzo chętnie Sam robiłem w podobnym kształcie i mam też kilka nieskończonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wander 12 musi być skoro mam takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wander 12 musi być skoro mam takiego Nawet ja nie mam a na razie mało bardzo ich powstało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Miałem krótką serię stickerów jednak chyba skuteczniejsze wg relacji były na musky. Miały 15cm. Natomiast na zdjęciu jest puller 14 cm. Nie wiem co w nim jest ale od jakiegoś już czasu zdetronizował wandera na moim zestawie. Sam jestem zaskoczony jego skutecznością. Kilka osób się już o tym przekonało będąc ze mną na rybach. Ciekawe czy się ujawnia . Jestem już pod koniec prac technologicznych i przerabiam formy. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ciekawi mnie tylko kto jeszcze będzie chciał castery i flyery jak się pojawią siódemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Ciekawi mnie tylko kto jeszcze będzie chciał castery i flyery jak się pojawią siódemki Tak poważnie, czy tylko drażnisz? Na siódemki to się dopiero czeeeeeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mam nadzieję, że już niedługo a wiedząc jakie są skuteczne to pewnie trzeba będzie i w innych wielkościach o nich myśleć Flagowca masz i chyba nawet dziobaka więc łowić chyba masz na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Sławek ja mam dość pojemne pudełka od Mefisto. Sporo siódemek zmieszczę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Sławku coś większego potrzeba... i bez steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Niech no tylko się sprawią podwykonawcy z grafiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmmkot Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 ... tak od siebie - ja dopiero zaczynam odnośnie spiningu, robienia przynęt itd. jednak trzeba przyznać, że przynęty naprawdę super hehee ale najlepsze co mnie rozbawiło na samym początku to mail na woblerkach - pomyślałem, że jak się takiego zgubi to od razu mailem (załącznikiem) wraca do producenta z tekstem od płotki chyba twoja.... naprawdę ładnie wykonane woblerki (zwłaszcza nadruk mi się bardzo podoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No jak jeszcze kiedyś będę miał czas na robienie wobków to pewnie wrócę do maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Sławku a co z tym Twoim dziobakiem? da go radę jeszcze ,,pochwycić? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Gdybym robił to może i szansa by była a tak...Nie mam czasu niestety ostatnimi czasy. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 wieeeelka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 wieeeelka szkoda panek jesli Ci baaaaaaaaardzo zalezy to moge sie zmobilizowac i poszukac. jednego bialego szkieletora oraz wersje zlotowa chyba powinienem znalezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi