mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Chłopaki potrzebuję pomocy. Chce się wybrac jutro na fishe na Drawe, na odcinek parkowy, niestety nie moge sie nigdzie doszukac numer konta Drawieńskiego Parku Narodowego... może ma ktoś po reka i wie ile trzeba wplacic za dniowke??? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 no dobra sa małe postępy... kwotę juz mam ale numeru konta nadal brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 byłem tam niedawno tez nie miałemnum konta podjechalismy do drawna i z banijak interesuja cie fajne klonki to warto tez wpasc na korytnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Hasior dzięki wielkie... Jak na razie wychodzi na to ze w razie draki pojade przez czlope... nadrzuce pare kilometrow ale wiem ze warto klonki akurat interesuja mnie nieco mniej... jutro jade uczyc plywac zabawki Slawka glownie te na kropki choc klenie 40 i wiecej tez sa mile widziane w ramach testu kijka rezonansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 w drawie raczej wiecej chetnego do brania klonka niż kropka przynajmniej tak było do niedawna, no a stacji benzynowych to tam łooooooooo jest łot ciorta więc lepiej weż kanister z wachą klonki max 45cm z rzeczki o miejszej presji,pstragale maaaaaałe i czesciej teczak niz kropek,no ale na sławkowe to kto wie może 50+ widoczki na zachęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 hasiek - wiem gdzie są i ponoc nawet braly jeszcze tydzien temu o klonkach to nawet nie wspomne ichh jest calkiem sporo... do tego wszedobylskie okonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 no o okonkach raczej wole zapomnieć(choc to urocze pasiaki)niestety nieraz szybsze były od pstraga i klonka natręciuchy jedne <_< generalnie my tam pojechaliśmy w ciemno i tylko na 4 dnijak masz namiary na kropkowe miejscówy to bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 no mam namiary wiec... jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
Chłopaki potrzebuję pomocy. Chce się wybrac jutro na fishe na Drawe, na odcinek parkowy, niestety nie moge sie nigdzie doszukac numer konta Drawieńskiego Parku Narodowego... może ma ktoś po reka i wie ile trzeba wplacic za dniowke???
Z góry wielkie dzięki
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi