Nizdęb Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie czy ktoś w Was miał do czynienia z tym sprzętem? Z ogólnych informacji, moc 50lb, maximizer, dwie śruby w komplecie i cena na poziomie 850 zł z przesyłką. Co myślicie? Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Nizdęb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jeżeli piszesz o tych: http://www.ravenfishing.pl/pl/products/inne/1773_silniki_elektryczne/x2/raptor/ To nie mają maksymizera. Zwykły chwyt marketingowy. Standardowy przełącznik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dziękuję Ci bardzo, ważna informacja, oczywiście nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie posiadają oczywiście maxymizera tylko opitmizer cokolwiek to znaczy. Ogólnie tandeta do przemieszczania się nadaje, ale nie można z nią wiącać nadzieji na dluższy związek. Ja kupiłem najtańszy model gdyż na sporadyczne łowienie na wodach ze strefą ciszy się nadaje, ale jakbym w zalożeniu miał z tego korzystać częściej to jakoś tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Najtaniej z markowych z maksymizerem można trafić MotorGuide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Najtaniej z markowych z maksymizerem można trafić MotorGuide. Tylko ten, który mnie interesuje wszędzie kosztuje 1620 zł, pewnie jakaś zmowa / cena katalogowa. Kolega zapłacił niecałe 1300 zł i będę chory jak będę musiał zapłacić więcej niż 1400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A może chińczyka Haswing Osapian 55 lbs z dołożonym maximizerem ? Cena około 1400 zł - trochę opisałem w poniższym wątku. Myślę że opisane przeze mnie wady nie dyskwalifikują tego produktu: http://jerkbait.pl/topic/20093-silnik-do-sporej-%C5%82odzi-na-spory-akwen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A może chińczyka Haswing Osapian 55 lbs z dołożonym maximizerem ? Cena około 1400 zł - trochę opisałem w poniższym wątku. Myślę że opisane przeze mnie wady nie dyskwalifikują tego produktu: http://jerkbait.pl/topic/20093-silnik-do-sporej-Åodzi-na-spory-akwen/Miałem na myśli że będę chory jak będę musiał zapłcacić 20% więcej niż można więc to nie chodzi o zakup silnika za wszelką cenę poniżej 1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Tylko ten, który mnie interesuje wszędzie kosztuje 1620 zł, pewnie jakaś zmowa / cena katalogowa. Kolega zapłacił niecałe 1300 zł i będę chory jak będę musiał zapłacić więcej niż 1400 zł Czekaj cierpliwie. Rok temu wyrwałem z Ravena na wyprzedaży Minn Kotę Maxxum 55 z maksymizerem za niecałe 1700. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) W tej chwili Raven w Holandii ma obniżkę na wszystko 21% to może i w Raven PL coś drgnie? Właśnie sprawdziłem i też maja od 7 do 13 stycznia. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3K Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Tylko ten, który mnie interesuje wszędzie kosztuje 1620 zł, pewnie jakaś zmowa / cena katalogowa. Kolega zapłacił niecałe 1300 zł i będę chory jak będę musiał zapłacić więcej niż 1400 zł Sprawdź tutaj: http://osc.aquas.com.pl/motorguide-varimex-55ht-p-767.html?cPath=1_113&osCsid=cfb0282c96d34e8e5f1c2443dcfeed72Ja kupiłem bez kołowrotka gratis i bardzo dobry rabat dostałem, wysyłka szybka i bardzo dobry kontakt ze strony sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W ravenie jest wszystko -20% nie wiem do kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Do 13 stycznia ale nie mają nic z maksymizerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ale może warto kupić i dołożyć oddzielnie. Taka przyjemność coś kole 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ale może warto kupić i dołożyć oddzielnie. Taka przyjemność coś kole 500 złTo już chyba bardziej wolałbym kupiś Shakespeare Sigmę 55lb, cena podobna, opini negatywnych nie znalazłem i mam wrażenie że będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi