skorpion Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam szanownych Kolegów, to mój pierwszy pościk więc nie będę się rozpisywał i zadam szybkie pytanko: Czy można gdzieś w Polsce nabyć gumy LUNKER CITY GRUB??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 www.fishing-mart.com.pl/ PozdrawiamSLIDER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witaj skorpionie na forum. Miłego użytkowania i zapraszam do współtworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witaj, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 www.fishing-mart.com.pl/ To nie ten model. Lunker City Grub nie są dostępne w Polsce. Pozostaje import... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 witaj na forum lunker city najlepiej bezposrednio albo przez innych handlarzy w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Import powiadacie..... cóż zamówiłem już parę gadżetów made in USA, tylko coś nie mogę się ich doczekać, moze ktoś z kolegów orientuje się odnośnie czasu oczekiwania na takie zamówienie??? A model lunker city grub , niestety jest dostępny tylko na stronie producenta, a tam zamawianie jest nieco utrudnione )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi