kolo575 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Może wie ktoś jak nazywa się,profesjonalnie taka podkładka i jakie wymiary pasują do korby SS II.Czy to jest zwykła podkładka miedziana tylko że rozcięta ?Jakieś linki z sieci szukałem na allegro i nie mogę znaleźć . Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mefisto coś takiego chyba sprzedaje ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 pewnie coś dobierzesz po małym tunningu :http://allegro.pl/listing/user.php?string=podk%C5%82adki&us_id=1078936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi