krzyko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam .Od jakiegoś czasu obserwuję ten wątek i podziwiam dzieła kilku mistrzów oraz wyroby reszty kolegów robiących duże postępy w tworzeniu woblerów.Postanowiłem również wstawić kilka zdjęć moich wyrobów Suszarka Dwa robaki i 5cm na klenia bądź okonka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No powitać jak dla mnie żółtobrzeżek pierwsza klasa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kolego woblerki rewelacja jak będziesz chciał coś spieniężyć chętnie na twoje znajdzie się miejsce w moim pudełkuPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Super styl ,ten niebieski chrabąszcz doskonały jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Masakra ,robaczki jak żywe :-) a może były żywe? :-) woblerek wygląda jak oklejany skórką.Piękne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Rewelacyjne.Jak chcesz się pozbyć żuczków to daj PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witaj , dawaj więcej fotek ba aż miło popatrzeć , świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Cześć Krzysztof Krzysiu pokaż fotki poprzednich arcydzieł, powiem Wam że jest czym się chwalić. Prawdziwe arcydzieła, jak żywe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ulala Pierwsze zdjęcie,drugi od prawej...coś pięknego.Obklejony jest folią holo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Żuczki rewelacyjne - tylko gratulować cierpliwości. I bardzo ciekawy, niespotykany efekt łuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Suszarka z wysokiej półki, a robaki - pierwsza liga! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Ulala Pierwsze zdjęcie,drugi od prawej...coś pięknego.Obklejony jest folią holo?Nie jest to folia holo a aluminiowa o takim pięknym wzorku.Niestety już dziś nie do uzyskania bo wyprodukowana w NRD.Cieszę się że żuczki się podobają, ale wierzcie mi jest tu kolega o nicku @and robiący naprawdę zajeb.....te robactwo. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez krzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ale wierzcie mi jest tu kolega o nicku @and robiący naprawdę zajeb.....te robactwo. Chyba już wiem o kogo chodzi andzia Wasze rękodzieło to najwyższej jakości robactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 O ja , te żuki to na bank żywe lakierem zalałeś :D .Tak na serio to są niesamowite . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A te 2 ostatnie na suszarce - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dzięki za miłe słowa . Skoro podobają się Wam moje woblerki będę wstawiał od czasu do czasu jakiegoś "wynalazka" Robale na warsztaciedwa cierniczkii jeden sandaczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jak dla mnie to mistrzostwo świata. Ostatnie zdjęcie - cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 ooooooo super wobki malowanie bardzo przypadło mi do gustu a to co zrobiłeś na ostatnim zdjęciu wyszło superwłaśnie nad takim czymś pracuje w tym roku i też bede coś miał w podobnym stylu czyli z takim podkładem , wobki niwątpliwie z mojej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Mogę się mylić,ale wydaje mi się,że te cierniki będą fajnie na boki odchodzić..? Edytowane 13 Stycznia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ten 5cm z pierwszego posta to i na pstrąga... Tak mi się widzi Fajne wobki, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Sporo wod upłynęło ale ciesze się,że zawitałeś na Jerku mam w swoim arsenale wobki spod ręki @Krzyko,są rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja dodam, że jak Krzyko pisze, że wobler sandaczowy to znaczy, że sandacze będą na niego siadać i tyle. A cierniczki i inne mniejszego kalibru są rewelacyjne na wszystko. Przy kleniowaniu, na wobka spod jego ręki miałem branie, potem długie, przeciągłe wycie hamulca, a potem żyłka się skończyła i tyle. Niewidzialny parowóz pojawił się z nikąd, śmignął i pozostawił mnie z chusteczką powiewającą na pożegnanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Woblerki z wykonane kilka lat wcześniej, ręcznie malowane farbami z proszków mineralnych na bazie bezbarwnego akrylu.Długość około 55 mm pływające, schodzące od 50 cm do 1m.I tu mam pytanie do pstrągarzy, czy nadadzą się do łowienia pstrągów w niewielkiej górskiej rzeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pewnie, że tak. Kolorki fajne i jeśli tylko praca podpasuje pstrągom to mogą być kosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pewnie, że tak. Kolorki fajne i jeśli tylko praca podpasuje pstrągom to mogą być kosy Dzięki za odpowiedź .Pytałem bo jestem wędkarzem łowiącym w dużych rzekach i w temacie małych rzeczek i pstrągów jestem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi