spidi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ja łowie w niewielkiej górskiej rzeczce czyli szerokość ok 4 może 5 m i głebokości do 2m dołki się zdażają i na te warunki lepsze by były nieco mniejsze woblery powiedzmy do 4,5cm bo i pstrągi niewielkie 40stak to już nielada okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Moim zdaniem lepiej przynętą dopasować się do pokarmu pobieranego w danym okresie przez rybę niż wielkością woblera w stosunku do wielkości ryby. Zimą pstrągi żywią się większymi rybkami i u mnie o tej porze nawet na mojej ,mini rzeczce woblerek 5-6cm jest jak najbardziej ok.Ale wiadomo, że wszystko zależy od inwencji wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Piękne wobaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dwa rodzime pływające chrząszcze wodne,Większy powierzchniowy smużący, mniejszy płytko schodzący.Praca drobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zabito i wklejono stery :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zabito i wklejono stery :-)No i się wydało, "kilerbuilding" został zdemaskowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No i to są robaki! Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 WOW! Zapytam,bo nie doczytałem wcześniej.To przynęty naturalne czy sztuczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 WOW! Zapytam,bo nie doczytałem wcześniej.To przynęty naturalne czy sztuczne?Naturalnie sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Hehe Naturalnie Bardzo pracochłonne? Edytowane 3 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Hehe Naturalnie Bardzo pracochłonne?Bardzo, Sporo czasu zabiera zrobienie korpusu ale jak we wszystkich owadach, żukach nóżki to dłubanina mozolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W końcu piękności ujrzały światło dzienne. Krzysiu, a pamiętasz tego szerszenia co przewinął się przez wiele rąk na wigilii 2010 bodajże. To też było Twoje dziecko, czy nie. Pamiętam, że ktoś mówił, że jakby jego kobitka to w kuchni zobaczyła, to zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Piękne. Jeśli masz więcej to pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W końcu piękności ujrzały światło dzienne. Krzysiu, a pamiętasz tego szerszenia co przewinął się przez wiele rąk na wigilii 2010 bodajże. To też było Twoje dziecko, czy nie. Pamiętam, że ktoś mówił, że jakby jego kobitka to w kuchni zobaczyła, to zawał Tego szerszenia zrobił @and dla mnie i wtedy Sacha chciał go gazetą potraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pięknie i realistycznie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tego szerszenia zrobił @and dla mnie i wtedy Sacha chciał go gazetą potraktować Tak podejrzewałem, ale nie byłem pewien, więc wolałem zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 przynęty genialnie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Fajne, realistyczne żuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ciężka sprawa z pędzlowaniem transparentnymi akrylami ,ale nie był bym sobą gdybym nie spróbował.parka cierników w barwach godowychi trochę mojej radosnej twórczości 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Fajne cierniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ciężka sprawa z pędzlowaniem transparentnymi akrylami (...)Po wynikach patrząc, nie taka znów ciężka. Wystarczy tylko kilo talentu i deko cierpliwości. U mnie jest akurat odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A jakie to tyransparentne akryle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 To chyba te do malowania po szkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi