krzyko Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A jakie to tyransparentne akryle?Transparentne, czyli takie nie kryjące tylko przeźroczyste a bardziej dokładnie, rozcieńczane bezbarwnym akrylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Po wynikach patrząc, nie taka znów ciężka. Wystarczy tylko kilo talentu i deko cierpliwości. U mnie jest akurat odwrotnie Jak to się nazywa? Aha skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Gicio woby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ulala...bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiks1972 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) "Gicio woby"? "Bardzo fajne"? Panowie, jeszcze nic nie widzieliście! Pewnie dlatego że Krzyko jest niezwykle skromną osobą. Znam go osobiście i dzięki temu mam całe pudło jego przynęt, które nie tylko super wyglądają ale i świetnie pracują. Te wobki to prawdziwe 100% handmade, począwszy od wystrugania korpusów ze starannie wyselekcjonowanych "patyków" po samodzielnie wykonanych oczek 3D. Ostatnio pokazał mi dwie strzebelki - super realistyczne! (wiem, bo strzeble trafiały mi się jako przyłów). Prosiłem Krzycha żeby wstawił ich fotki i mam nadzieję że wstawi chociaż sam twórca nie do końca jest z nich zadowolony! Pozdrawiam:)P.S. Krzychu. więcej fotek!!! Edytowane 24 Marca 2013 przez kiks1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Właśnie przeglądam twój wątek i czegoś takiego to jeszcze nie widziałem, wobki piękne naprawdę pierwsza klasa. Wstaw coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Czas eksperymentów trwa nadal. Próby zaprzyjaźnienia się z pędzlem i akrylami spowodowały popełnienie taich pseudo strzebelek.Piszę pseudo ponieważ w życiu nie widziałem tej pięknej rybki w naturze a zdjęcia nie zawsze odzwierciedlają naturę. Woblerki mają od 5 do 6 cm są pływające a stery jakie będą to się zobaczy Próbuję też techniki foli alu w odmianie łuski wypukłej Te mają ok.7cm długości i też są pływające, będą schodziły max. do 1,5 metra z przeznaczeniem na nocne łowy opaskowych sandaczy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiks1972 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Krzychu, nareszcie wstawiłeś! Ustawiam się w kolejce po strzebelkę bo miałem je w ręku i wiem, że na "żywo" wyglądają jeszcze lepiej:) Co do ich pracy to jestem spokojny - Twoje wobki zawsze super śmigają. Do sandaczówki też mnie zapisz (jeszcze jedna nie zaszkodzi;) Pozdrawiam i czekam na kolejne fotki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Piekne prace kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Piekne prace kolego Dziękuję bardzo Edytowane 22 Stycznia 2014 przez krzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wiosna się zbliża hahahhaah jakiegoś robaka trzeba wyskrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A tylne oczka są ustawione poziomo z jakiegoś konkretnego powodu czy od tak po prostu kaprys twórcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A tylne oczka są ustawione poziomo z jakiegoś konkretnego powodu czy od tak po prostu kaprys twórcy? Kiedyś ktoś w WW wyliczył że takie ułożenie powoduje lepszą chwytność kotwic, ale ja robię tak z przyzwyczajenia i dla odróżnienia od innych woblerów.Myślę że nie ma to większego znaczenia.Bardziej uważam na ostrość kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam Panowie wobler boleniowy w kolorystyce przyciemnionej do łowienia w słoneczny dzień o długości 6 cm przystosowany do szybkiego prowadzenia.Praca drobna myszkująca. wobler opaskowy pływający oklejony szmatą o długości 7 cm.Schodzi od 1 do 1,5 metra dwa woblerki opaskowe pływajace o długości 6 cm schodzące od 0,5 do 1 metra 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nowy pływak z nóżkami zrobionymi inną, mniej pracochłonną techniką. inna technika, mniej roboty ale czy efekt równie zadowalający ? No nie wiem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pływaki niezłe Moze podzielisz się z nami, jaką techniką robiłes te nóżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zadowalający i to jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Pływaki niezłe Moze podzielisz się z nami, jaką techniką robiłes te nóżki? Podzielę się czemu nie. Lewy chrząszcz ma łapki wykonane z żylki oklejanej impregnowanym pergaminem, następnie malowane i lakierowane Hartz Lackiem.Łapki prawego zrobiłem z rurki termokurczliwej poddanej obróbce cieplnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiks1972 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Boleniówka to chyba ta robiona na moje zamówienie (?), nie mogę się doczekać odbioru osobistego Łuseczka na opaskowych szóstkach ładnie Ci wyszła, też muszę im się bliżej przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi