Fatso Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może ja jakiś głupi i bezrozumny jestem, ale przeczytawszy informację z linka (jakże charakterystyczną dla naszych obecnych mass mediów) za cholerę nie wiem, czy ta koszula jest ze złota, czy z aksamitu Ten drobny przykładzik pokazuje powszechną w obecnej rzeczywistości wysoką inaczej jakość informacji w publikatorach, cholera by ich wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ok,tylko tego linka zapodaj,żebyśmy też mogli nie "zrozumieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Oj tam, oj tam http://www.plotek.pl/plotek/1,111758,13163428,Uszyl_sobie_koszule_ZE_ZLOTA__zeby____znalezc_milosc_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja to widze tak , aksamit wyszywany zlotem .Ale gosc ma fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Fantazję ma, ale gdzie napisali, że to aksamit wyszywany złotem? Raz złoto, raz aksamit, ani razu, że to pierwsze na tym drugim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No nikt pewnie nie sadzil ze ktos bedzie tego dociekal , tylko ze wszyscy sie zachwyca co to za zacna koszulina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Fatso. To jest Plotek pl. a nie "MASMEDIA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Myślę, że na wielu z nas dobrze by leżała; przecież się świeci.., i kosztuje odpowiednio... Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 @samwieszkto: a czym to się różni np. od informacji, która w niejednym "poważnym" serwisie była wśród najważniejszych, że Justyna Kowalczyk biega w stringach? I to babol, i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Media już takie są. Podaje się ludziom papkę łatwą do strawienia i ubiera ją w anturaż sensacji.Dzięki temu nie trzeba się silić na prawdziwe dziennikarstwo i nie ponosi się żadnej odpowiedzialności za "słowo" . Takimi "informacjami" wypełnione są szpalty gazet i serwisy informacyjne - nawet te najpoważniejsze.Zresztą są tytuły które skupiają się na takich sensacjach i świetnie sobie radzą na rynku. Ludzie to kupują i są szczęśliwi że nie muszą myśleć o poważnych sprawach. Obok złotej koszuli jest artykuł o Dodzie na wakacjach - łyknąłem z przyjemnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dobry jest pierwszy komentarz pod artykulem "A wystarczyło tylko wąsa zgolić. I znacznie taniej by wyszło." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Wiem, że media takie są, ale nie przestaje mnie to wku..., bo nie takie być powinny.Natomiast co do wąsa, to lichwiarzowi i tak nic nie pomoże, nawet koszula ze szczerego złota/bialego aksamitu (niepotrzebne skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi