dawid_ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jest lato i zamiast rzeki płynie mi lekko brązowa, ciepła zupa, pełna glonów i rogatka. Nie mogę doczekać się września. Kompletne bezrybie, a jak jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Bug to na szczęście inna rzeka i można nawet w taką parówe połowić. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Szczęściarz. Jak w górach popada, to u nas już jest kawa z mlekiem. Od ponad tygodnia jest taka woda. Śmierdzący, ciepły syf i płynące śmieci. Jak tu łowić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 U mnie kończy się sezon kropkowy, ale klenie i jazie ładnie zbierają z powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 A ja mialem dzis na River Mulcair ladna, zdrowa i BARDZO waleczna troc. 10 minut holu. Pieeeknie bylo. jutro wrzuce zdjecia w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Waleczna to ona byla jak sobie przypomne proby podebrania to mam serce w gardle choc to nie ja podbieralem a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jak wczoraj wspomnialem pieknie nam sie z Mentosem udala wczorajsza wyprawa. Pogoda jak na Irlandie cudo, woda wysoka, cisza, czeste splawy troci... Po zapieciu myslalem, ze mam szczupaka, walka nie byla jeszcze nawet rozpoczeta. Nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze tu moga byc wieksze trotki. Potem serce w gardle, zeby jej nie zgubic. A potem to juz 10 minut wariactwa Okolo 70cm i okolo 4kg. Dzieki Mentos za pokazanie miejscowki i... do czwartku EDIT: 2 zeby w kotwicy byly wylamane (doskonala chinska produkcja)i siedzialy w nozyczkach. Mialem farta, ze wyjalem rybke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 gratulacje, niezła trotka, a co najważniejsze dalej może pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Nad odra jeszcze idzie polowic w upal ale to glownie male klonki i to jeszcze tak przed wieczorem, w poludnie to usamzyc sie idzie wiec wole wtedy darowac sobie lowienie i zbierać sily na wieczor i noc........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No własnie w nocy powinny byćefekty ? W zeszłym roku było sporo jazi złowionych nocą, a w tym ? Też chyba polujecie w nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 No własnie w nocy powinny byćefekty ? W zeszłym roku było sporo jazi złowionych nocą, a w tym ? Też chyba polujecie w nocy ? No jasne..... w te upaly trzeba jakos dawac sobie rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 U nas sezon w pelni , to jest lowisko mojego kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 - dobry fotoreportaż PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 jakies dziwne stroje u Was nosza wedkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 @Tomku woda zaczyna tam znowu kwitnąć. Obawiam się powtórki z przed 3 lat Z drugiej jednak strony nie dziwi mnie taki stan, w okolicy nie bardzo jest gdzie wyskoczyć nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tomku, ja bym się tam wybrał w nocy, jeżeli sąw tym zbiorniku sandacze to własnie tam będą żerowały nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 jakies dziwne stroje u Was nosza wedkarze Ale za to jacy integracyjni:) Nikt się nie bije o stanowiska. Najbardziej podoba mi sie wędkarz w czerwonym kostiumie na fotografi numer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Nooo w nocy jest tam całkiem sympatycznie ... ale sandacze już tam nie pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 No tak ta królewiecka ale i tak w ogóle to łowisko to porażka bo jaki jest sens zarybiania takiej wody pstrągami tęczowymi???Mięsiarze wytłukli wszystko w ciągu hmmm miesiąca moze mniej nosili po 15 pstrągów dziennie pstrągi brały jak głupie co by niewpadło do wody było odrazu zjadane przez nie... A co do sandaczy to na głębokim stawie mooze jeszcze pare pływa @Jarkowal trzeba byc optymistą na początku maja złapano tam chyba 2 sandacze 4 kilowe na zywce zastawione na szczupaki więc moze jeszcze pare sztuk tam pływa... A w niedziele były tam na dodatek zawody spławikowe wynik robiono płoteczkami i leszczykami max hehehe dla płotki 7cm a dla leszczyka chyba 12cm więc same potwory a na płytkim gośc wyciągnął jednego karpika 31cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 U nas sezon w pelni , to jest lowisko mojego kola Naprawdę nie mogę zrozumieć, dlaczego nie dzwonisz na policję. Wyraźnie jest zakaz kąpieli. Kazali by im się wynieść! Ja tymczasem namierzyłem kamieniste wypłycenie, w miejscu gdzie kiedyś był zawalony brzeg (kamienny murek). Brzeg oczywiście jest dawno naprawiony i z pozoru miejsce niczym się nie wyróżnia. Efekt: dziś rano kleń i jaź (srebrna, dociążona effzet nr.2). Nie mogę jednak dosięgnąć ryb żerujących trochę dalej. Chlapią się jak cholera. Nie mam pojęcia co to jest. Czekam na zamówione woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Naprawdę nie mogę zrozumieć, dlaczego nie dzwonisz na policję. Wyraźnie jest zakaz kąpieli. Kazali by im się wynieść! Walka z wiatrakami, to jedyna darmowa woda w okolicy... zakazu plażowania nie ma ... zresztą za kilka dni nikt i tak do niej nie wejdzie juz jest zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 zakazu plażowania nie ma ... Ale chamstwo dupska moczy Ja bym dzwonił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 zakazu plażowania nie ma ... Ale chamstwo dupska moczy Ja bym dzwonił! Ja jak zadzwoniłem na policje że walą kosą leszcze na rozlewisku (nie mogłem się dodzwonić do PSR), to mnie wyśmiała (oczywiście nie dosłownie) osoba, która odebrała telefon... Ciekawe jaka reakcja by była jakbyś zadzwonił, że w upał kilku osobą zachciało się ochłodzić, a był zakaz kąpieli Wątpię czy taki telefon byłby potraktowany poważnie (oczywiście mogę się mylić)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Dlatego w tym chorym kraju prawo gówno znaczy. Władza sama uczy tej zasady obywatela, ustanawiając zakazy, ale nie wymaga ich przestrzegania. Strach myśleć, co to za kraj w którym władza sama promuje patologię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja uwazam inaczej , glupie przepisy trudno sie przestrzega ... we Wroclawiu w sezonie letnim jest okolo 500 000 ludzi , sa tylko 3-4 miejsca i to nie wielkie gdzie mozna sie ochlodzic , co maja zrobic zwykli ludzie ? jest to oczywiscie irytujace , ale jesli beda wyznaczone miejsca rozrywki nie bedzie takich sytuacji ... u nas tylko sie ogranicza nie dajac nic w zamian , w zeszlym roku zamkniety zostal teren gdzie wypoczywalo sporo ludzi , pozagradzali dojazd itp... komu to przeszkadzalo? ze kilka osob zrobi sobie grila nad Odra? Wedkarze czesto zapominaja , ze nie sa sami... po Odrze plywaja motorówki reakcje wedkarzy sa skandaliczne , Odra jest nie tylko PZW ... czesto sie wstydze , ze mam ta sama karte w kieszeni jak patrze na bluzgi ktore leca w strone wczasowiczow ... Znam przypadek gdy jeden wedkarz zadzgal drugiego bo ten zajal mu stanowisko ... wiec Koledzy nie jestesmy tacy super i nie jestesmy sami ... uwazam tez ze latwiej znalezc miejsce do wedkowania niz do kapieli ... wiec moze to my sie dostosujmy w ciagu tych trzech miesiecy w roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi