Skocz do zawartości
  • 0

Ron Tomson

JACKOVSKI

Pytanie

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ta firma sama nic nie robi.

Oni zamawiaja sprzet w Chinach i nanosza swoj napis.

W Polsce przedstawicielem jest Czarek Karpinski.

Nie wiem gdzie te kije mozna obejrzec, ja ogladalem je w Iwicznej - tam ma swoje biuro.

Nie wyrozniaja sie niczym sposrod Jaxona, Mikado, Robinsona.

A to, ze sa w Szwecji. Bo ktos je tam zaimportowal i rozpropagowal. Tak jak u nas zrobil to Andrzej Podeszwa z Jaxonem....

Guzu

• 0

Nie wyrozniaja sie niczym sposrod Jaxona, Mikado, Robinsona.

Takie jest i moje zdanie. Jak wybieralbym wedzisko docelowe to nie Ron Thompson zwrocilby moja uwage...

Ta sama mosowka co w/w firmy, od ktorych wyrobow ( nie tylko wedzisk ale nawet drobnych akcesoriow staram sie trzymac z daleka)

Gumo

• 0

ron thompson geh?rt zu svendsen sports, jak guzu zauwazyl, to firma, ktora kupuje inne kuznie i dystrybuje ich produkty, jest to firma nielubiana w swiecie produkcji sprzetu wedkarskiego, niemniej jednak maja kilka dobrych i ciekawych rzeczy w swojej ofercie, zobaczcie na ich strone

http://www.svendsen-sports.com

sam posiadam kijek spiningowy steelhead, do 25 gram, 2.1, z akcji jest raczej wolny ale nie kluska, akcja polparaboliczna, ugina sie do uchwytu kolowrotka, jest bardzo lekki i mozna nim dobrze polowic z pomostow lub lodki; moglby sie tez nadawac do lekkiego trollingu

czy bym go jeszcze raz kupil? nie wiem ... sa lepsze wedki :unsure:

• 0

Gdzies juz widzialem... tak to zdaje sie jest Slidhomphson... :lol:

Dawno nie chodzilem po sklepach, kupuje co mi potrzeba tzn. przypony stalowe, agrafki, nieraz kilka gum... ale jak bylem ostatnio uwage moja zwrocila cala gama przynet ludzaco podobnych do oryginalow roznych uznanych producentow, nie pamietam, zdaje sie podpisano Jaxon i chyba Kamatsu (tego nie jestem pewien)

Gumo

• 0

@Gumo,

...cala gama przynet ludzaco podobnych do oryginalow roznych uznanych producentow, nie pamietam, zdaje sie podpisano Jaxon i chyba Kamatsu (tego nie jestem pewien...

- oni teraz mają taką tendencję do podrabiania wszystkich znanych i łownych kształtów przynęt. Co prawda posiadam parę wobków Kamtsu i są łowne jednak najczęściej to kserokopie innych... :unsure:

• 0

jelsi chodzi o wyroby kamatsu to ich skutecznosc moge potwierdzic... niektore z nich to naprawde fantastyczne zabaweczki... sa nawet zabaweczki DTpodobne :mellow: i wiele innych. neistety wiele z nich w naszym pieknym kraju w ogole nie dostepne... :(

• 0

To ja musze powiedziec, ze tutaj w Barcelonie w jednym sklepiku znalazlem szeroka oferte yozuri, kamatsu i rapali. Najwiecej ku mojemu zaskoczeniu jest woblerkow yozuri ... od malych castingowych typu crystal minnow, do trollingowych.

pozdrawiam

Remek