Manniek66 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Nie znalazłem podobnego tematu więc zakładam nowy A teraz pytanie...jakich pudełek używacie do trzymania gum ? Szukam czterech fajnych pudeł bo te co mam teraz to każde z innej parafii :X Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) plastica panaro superbox 501 calkiem zgrabne pudelko jak nie masz bardzo duzych gum (w srodku 4 pudelka 40x30cm na oko) cos takiego: w srodku 4 takie: w te duze przegrodki wejda nawet bardzo duze gumy, ale tylko kilka.Calosc wygodna - na lodke mozna wziasc naraz 4 pudla, nic nie moknie i nie gnije.jako uzupelnienie (glownie do duzych gum albo do jerkow etc) cos takiego (fox stack n store):glebokie na bodaj 10cm i jakies 30x40cm (jest wersja z 4 przegrodkami, 8 przegrodkami i 1 przegrodka)nie widzialem gum, ktore nei wejda.ja te foxy uzywam jako magazynek na gumy a te juz na haczykach trzymam w panaro.Ps odradzam pudelka plano (szczegolnie te ciemne dwupietrowe) kruchy plastik (mialem 2 oba diabli wzieli kumplowi 1) nic nie lepsze od jaxonowskich podrobek. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pudełka Versusa miałem ostatnio okazję trochę pomacać i jakościowo wydają się być super.pzdr,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Maniek idź sobie do Nemo tam masz całą gamę. Dobre są Plano chociaż ostatnio kupiłem 2 duże pudła jaxona na duże gumy i jestem bardzo zadowolony Nie polecam za to pudeł abu garcia po pewnym czasie zawias się wyrabia i wyłamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No chyba będę musiał się do Nemo przejechać , sporo tam tego mają Może coś sobie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Plano 3970 CDS - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek7008 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Polecam pudła Plano szare dwupoziomowe. Mam po dwa obu rozmiarów i znowu dokupię Mikado już chyba zaczęło robić podróby tych pudeł ale nie wiem jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Polecam pudła Plano szare dwupoziomowe. Mam po dwa obu rozmiarów i znowu dokupię Mikado już chyba zaczęło robić podróby tych pudeł ale nie wiem jak z jakością? najgorszy syf jaki mialem - pudelka z lidla przezywaja go kilkunastokrotnie. W sklepach w irlandii ciezko znalezc te pudelka nie popekane (NOWE!) srednia zycia bez popekania (najczesciej pekaja w rogach) to kilka tygodni w plecaku.mowie o takich:kosztuja okolo 18-20 euro a foxy z posta wyzej kolo 10-11. moje tak popekaly, ze nawet na srubki sie nie nadawaly i wachaja smietnik. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 mowie o takich:Potwierdzam, mi do pudełko nie przeżyło 2 tygodni choć nosiłem w plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Oryginalne Plano 4600 nie pęka.Mam 4 sztuki i są ok.http://www.anglerswarehouse.com.au/product_detail.asp?productnospaces=plano_4600_two_tier_guide_series_stowaway_tackle_box_1457 Maniek , kup takie a jak ci się nie spodobają to ja chętnie odkupię ... za pół ceny. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 wszystkie pudla oryginalne z naklejkami etc swoje kupowalem w lokalnym sklepie i w FM (podrobke jaxona), koledzy tez kupowali w lokalnym sklepie DIY Oprocz jednego, ktory kupil w pl i tez mu popekalo. Wiekszosc tych pudel juz w sklepie ma polamane zawiasy/popekane rogi etc. nie pamietam jaki mialem model na oko wygladaja bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Oryginalne Plano 4600 nie pęka.Mam 4 sztuki i są ok.http://www.anglerswarehouse.com.au/product_detail.asp?productnospaces=plano_4600_two_tier_guide_series_stowaway_tackle_box_1457Potwierdzam. Mam chyba czwarty sezon. Zero awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Kiedyś rozwaliłem nogę o szkło w jeziorze .Krew się leje , a w pobliże tylko samochód kumpla.Wyciągam apteczkę samochodową [pudełko],otwieram,a tam same gumki .Niby też towar pierwszej potrzeby.Ale chyba nie o to wam chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Mam plano 7771 na łódkę ponton super sprawa mam rok nic nie pęka polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja polecam pudla na asortymenty dla rzemieslnikow, z OBI i innych tego typu sklepow, kosztuja 25% cen pudelek ze skelpow wedkarskich ... zeby bylo smieszniej, wiele z nich ma te same wymiary co pudelka plano, shakespeare czy flambeau i wiele z nich jest znacznie wytrzymalszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 J/wJa kilka razy kupowałem pudła w Obi i szczerze mogę polecić.Duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebie.Nigdy nie zdarzyło mi się,aby gumy w nich się rozpuszczały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 http://allegro.pl/organizer-organizery-wedkarskie-komplet-3szt-i2930568391.html Albo "na sztuki": http://allegro.pl/patrol-350-stuff-transparent-organizer-345x245x60h-i2937102007.html Tanie jak barszcz, w miarę duże, guma tego nie żre, a sam plastik taki więcej niełamliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Brak możliwości zrobienia sobie przegródek wg własnych upodobań w moim oczach dyskwalifikuje ten produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja polecam pudla na asortymenty dla rzemieslnikow, z OBI i innych tego typu sklepow, kosztuja 25% cen pudelek ze skelpow wedkarskich ... zeby bylo smieszniej, wiele z nich ma te same wymiary co pudelka plano, shakespeare czy flambeau i wiele z nich jest znacznie wytrzymalszychDopytam tylko o to czy już nic nie rozpuszcza zwykłych plastikowych pudeł? Kiedy kończyłem poprzedni rozdział ze spinningiem w polowie lat 90-tych to z tym był problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja sporo pudelek (takich do kamizelki albo na kajak nieduzych) kupuje w lidlu itp jako pudelka na narzedzia - dawno juz mi sie nie zdarzylo by sie cos podzialo (oprocz gum firmy mia). Ps kupilem wlasnie gumy jaxona jakies super soft czy cos - i sa takie tluste, ze mam lekkie obawy o inne twistery w tym samym pudle i o pudla nie wedkarskie - normalnie plamy na meblach zostaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 zastanawiam sie, czy jezeli plastyfikatory rozpuszczalyby pudla, ktore posiadam od lat, to czy bym je polecil innym uzytkownikom ... ??? hmmm ... pytanie jest zlozone ... skonsultuje sie z rzeczoznawca i odpowiem w pozniejszym terminie ... no chyba, ze moge skorzystac z jokera?ewtl. pytanie nie jest skierowane do mnie, w takim przypadku wykasuje ten post, zeby nie wzburzac i emocjonowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ja raczej mysle, ze nie kazdy ma identyczny sklep pod blokiem a w nim identyczne pudla i chyba stad pytanie ogolne a nie do konkretnych pudel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 faktem jest, ze i tak moze byc, a nawet powiem wiecej, jak je kupowalem, to tez sobie takie pytanie postawilem, nastepnie kupilem za trzypiecdziesiat zamiast siedemnasciedwadziescia i wyprobowalem, zamiast np. gdybac, lub nie kupic, nie wyprobowac i nie wiedziec ...dodam uprzejmie, ze do zakupu nie zmuszam i nie naklaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 no i to jest prawda OP chcial 4 pudla identyczne to dostal ich badz ile (w kpl i na sztuki)- a pewnie i tak pojdzie do sklepu najblizszego i kupi co mu dadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzięki za porady , szukam po prostu kilku funkcjonalnych i nierozwalających się pudeł.Zadałem to pytanie gdyż wbrew pozorom kupić dobre jakościowo pudełka nie jest tak prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi