Catrol Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Swojego czasu pytałem o Sustain'a na tym forum...i opinie były takie same. Dzisiaj mając wolny grosz kupiłbym Sustain'a FG 4000 (Regular gear)Od razu rozebrałbym, posmarował po swojemu, wziął nad wodę i spuścił mu manto podczas telegrafowania z sandaczami mogłoby się okazać, że byłby lepszy niż Stradic' 15 4000 (4:8:1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Jakiś czas temu zakupiłem FA Sustaina, bardziej dla potestowania i porównania z tym, co mam. Nad wodą czuć że to wielkość 4000, ale pracuje cicho i przyjemnie. Kawał kręcioła do cięższego wędkowania, pomimo przełożenia 6.1 : 1 pracuje lekko, dobrze startuje - może dlatego, że nasmarowany na tzw helikopter. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez rey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja przy przypływie wolnego grosza chyba zaryzykuję i kupię FG i potestuję Ponoć w USA i Australii to bardzo szanowana konstrukcja...to mocno wędkarskie kraje więc chyba też nie łowią byle czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jak coś to się spiesz, bo właśnie wszedł jego następca czyli FE. Dodatkowo w USA i Australii łowią wersją o przełożeniu 6,2:1. FG na EU ma 4,8:1. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W USA nie wystepuje Twin Power i ten Sustain chyba go zastepuje.Ma wlasnie inne przelozenie niz europejski i spora cene. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Zdecydowalem sie na zakup 4000fg.W tym przedziale cenowym z druga szpula , normalnym przelozeniem i waga 280g nie bardzo widzialem konkurencje dla innego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Mam 2500 ponad rok i złego słowa nie powiem, żadnego stukania,pukania chodzi idealnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi