tomasxt Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wracając do Jesionu, wiem że używany jest min. do robienia trzonków siekier itp. więc musi być twardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wracając do Jesionu, wiem że używany jest min. do robienia trzonków siekier itp. więc musi być twardy...I kołków na wampiry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Eee - to już raczej ta osika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Eee - to już raczej ta osika Chyba masz rację z jesionu to się trumny chyba robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Przepraszam za pomyłkę myślałem o osice a napisałem topola.Osika to też topola, tzw.drżąca .Ja też tak jak kolega @and wolę gałęzie czy korzenie topolowe od balsy czy lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Osika to też topola, tzw.drżąca .Ja też tak jak kolega @and wolę gałęzie czy korzenie topolowe od balsy czy lipy nie wspominając o abashi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi