erixon Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 hehe dzieki Pnaowie , kolejny bedzie z grzbietowymi i brzusznymi (nie zartuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nowe Muszki A to moje killerki szczupakowe i boleniowe a te dopiero w produkcji Ogólnie musze popracować nad klorystyką, poki co na razie maluje farbami w spreyach ale za jakiś czas w ręku bedzie areo to myśle ze lepiej bedzieWitaj Kolego muszki wymiatają. Nie byłoby szansy na dokonanie zakupu z 2 sztuk? pozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No niestety Olku ale ta seria juz dawno poszla i teraz tylko ide w strone przynet boleniowych i nimi zamierzam sie specjalizowac, ulepszac i osiagnac jak najlepsza prace. Dzieki za mile slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nowe boleniowki 12-17g 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Kilka nowych boleniowek Edytowane 27 Maja 2013 przez erixon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Dawno nie odświeżałem swojego tematu , więc wrzucę kilka fotek. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez erixon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 I mały procent zdjęć z rybkami złowionymi na moje boleniówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi