arek101 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam serdecznie.Proszę o opinie na temat Scotta G-2 w #4,5 9'Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam!Miałem kilka miesięcy-9 stóp linka 5 .Nie zachwycił mnie.Sprzedałem.Matowy(nie lubię)blank o dość dużej u dołu średnicy.Jakość wykończenia poprawna.Ogólnie trudno coś było zarzucić temu wędzisku,ale za serce mnie nie ujęło.Za ile przyszło za tyle poszło i...tyle.pzdr.kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jestem posiadaczem G-2 9' AFTM 5, w przypadku OS San gdzie najczęściej go używałem, był wędką "do wszystkiego" zwłaszcza pstrągów 50-60+, po za streamerem. Tam wolę AFTM 7. Na lipienie trochę za mocny, wolę winstona BIIt 8,5' dla 5 AFTM. G-2 przytrzyma każdego pstrąga, a rzucisz nim daleko. Ten kij w rankingu 5, parę lat temu - wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi