WIŚNIA Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Wczoraj z kolega wybralismy sie nad morze na makrelki. Wyniki byly calkiem niezle na glowe ponad 50szt. Po 3 godzinach lowienia zwinelismy sie bo bylo to juz nudne. Z ciekawszych rzeczy jakie nas spotkaly to podczas holu makreli kolega mial atak foki. Pozatym zlapalem 3 mewy i kolega jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ładne rybki . Druga sprawa roztkliwiamy się nad odhaczaniem ryb, to jak poszło z mewami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja tyż w sobotę walczylem z kolega nad brzegiem morza na walijskiej wyspie Holy island.Krajobrazy przepiękne nie do opisania Wędkarsko tereny świetne lecz trudno dostępne.Trafiliśmy na troszkę wietrzny dzień co bardzo utrudnialo lowienie a i z braniami niezabardzo.Zlowiliśmy po jednej makreli i dwie mi spadly w czasie holu.A i tak z tego jestem zadowolony bo to moja pierwsza ryba z morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jeszcze dwa dolącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Podobnoto bardzo waleczne rybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak taka nieduza makrelka potrafi powalczyć aż milo,a jak walczą aż trzy jak u kolegi @wiśni to aż się boję pomyśleć.Ciekawe bylo to jak się chwycilo ją w rękę to ciągle miala wlączony napęd tak machala pletwą ogonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 To mowisz ze wrazenia sa swietne .Sa jakies specjalne przynenty czy lowiliscie klasycznie -blaszka.wirowka itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A oto moja makrelka na bezsterowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Bezsterowce?Wyglada na to ze nie sa zbyt wybredne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mój rekord to pięć za jednym razem Kij aż jęczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Najnormalniejszy spinning,przynęty to kopyta i wąskie wachadlówki i to z dużym ciężarem wlasnym po wialo strasznie i przynęta musiala daleko polecieć.A co do wrażeń to trzeba zobaczyć i uwaga bo wędkarstwo w morzu wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 To mi troche przypomina polow sledzi w zatoczkach skierowych ,piec hakow i piec ryb .Szkoda tylko ze sledzie niemaja walecznej zylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tak jak kolega @tpe1 wspomial 5 sztuk potrafi ladnie wygiac kij do 60g. Dlatego po zlowieniu kilku sztuk za jednym razem na zestaw sledziowy zaczelem sie bawic z blaszką. A Makrele biora generalnie na wszystko. Przynajmniej w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 A oto moja makrelka na bezsterowca. siemasz Michał widziałem foty u Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 a co z tymi mewami? udało się wychaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mewy tylko poplątały sie w linkę. Jedna mnie dziobła i mam małą rankę. Ale generalnie wszystkie wróciły w dobrej kondycji po szybkim holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Za chwile z kolega ruszamy na lowy makreli i mew. Zobaczymy co sie nam dzisiaj uda zlapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Kiedys sporo malych makreli nalowilem razem z kucharzem w porcie z burty zaglowca.zestaw byl uzbrojony w 6 haczykow a wyciagniecie 3 sztuk jednoczesnie nie bylo rzecza niemozliwa.Ryby nie byly jakos nadzwyczajnie waleczne ale padly na dosc solidny kijek. Wyciagnal rekina metrowke bez prblemu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 fotki nawet znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi