drzewko03 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Hejka koledzyMoze mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę się wybrać na jakieśkropki w okolicy KrakowaNiedawno wciągnąłem się w spina i nie znam miejscz góry dziekipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Dawno temu jezdzilem do Krzeszowic (w parku, pozniej chyba zakazali teraz nie wiem co i jak), W obrebie miasta w dlubni bodaj tez sie cos zdarzalo zlapac w okolicach os. Piastow. Kumple teraz jezdza gdzies na Rabe chyba nei dla tego, ze w Krakowie za duzo pstragow Ps. wez na mnie spora poprawke ostatni raz w Krakowie na pstragach bylem pewnie 15-20 lat temu Edytowane 11 Stycznia 2013 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateusz998 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Oj kolego obawiam się, że to zbyt cenna informacja, żeby ktoś chciał się nią podzielić publicznie... więc nie siedź w domu tylko szukaj i coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 http://cholerzyn.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na poczatek proponiuje Pradnik i Dlubnie masz tam sporo drobnego i sredniego pstragaGdzie mozesz wedkowac bedziesz mial napisane w regulaminie . Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
drzewko03
Hejka koledzy
Moze mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę się wybrać na jakieś
kropki w okolicy Krakowa
Niedawno wciągnąłem się w spina i nie znam miejsc
z góry dzieki
pozdro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi