grunwald1980 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Pozwolilem sobie zmienic tytul watku.Zapraszam do rozmowy. Edytowane 12 Stycznia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Widziałem parę takich rzeczek we Franci i mogę potwierdzić że rzeczywiście w w każdym dołku takie stadko kleni się czai ,rzeczki w granicach jednego metra szerokości.Ja obserwowałem klenie w połowa września tak że to nie okres tarłowy. Macieju, ogólnie Francja jest niedoceniana wędkarsko ale, lepiej niech tak zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Holandia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Dla mnie południe Francji to raj na ziemi wędkarsko również. Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dla mnie południe Francji to raj na ziemi wędkarsko również. Ze względu na klimat, pejzaże i na pewno wędkarskie mozliwosci .Mnie wygnało z Marseille bezrobocie w 98 roku i...powiedzmy specyficzna nacja tam zamieszkująca . Nie, nie rasistą nie jestem no ale, od 94 r. nie potrafiłem się zaadoptować w tamtych warunkach.Tęsknię natomiast, za tamtymi dobrymi wspomnieniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grunwald1980
Pozwolilem sobie zmienic tytul watku.Zapraszam do rozmowy.
Edytowane przez grunwald1980Odnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi