Forecast Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dziś wyskoczyłem w końcu na ryby. Pierwsza ryba w sezonie za mną. Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Śliczna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przepiękny kleń,super foto.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 a jednak "zimne klenie" to nie mit,one istnieją,jedzą i jeszcze można je złowić... brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ten kleń jest ogromny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ... a może i większy. Gratulacje, śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 50-tak, chyba z dobrą"kreską" . Piękny, gratulacje , to ryba namierzona i dla bardzo wytrwałych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Fajna śniegowa rybka,wygląda na grube łowienie jak na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na co sie połakomił ? przepiekny graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Przecież groszek mu z dzioba wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 @Pampuch to 0,12 obmarznięta Połakomił się na wobka 18mm. śmierdzącego jeszcze lakierem bo od wczoraj nie dosechł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I ten lakier go zwabil i sprowokowal do brania gratuluje Kuba super ryby w pieknej scenerii! Adam, ten klen to prawie jak ten sandacz na ktorego zdjecie w zimowej aurze tak polowalismy. Moze trzeba bylo sie zajac kleniami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Połakomił się na wobka 18mm. śmierdzącego jeszcze lakierem bo od wczoraj nie dosechł.no i zdradziłeś wszystkim ten super dip na kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 @Forecast, łady kleń a fota świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Piękny kleo, gratuluję Alkonight:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No Jakub , piękny pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na kogo jak na kogo ale na Kube zawsze mozna liczyć - gratulacje.No i ta nieśmiertelna czapka połączona z tym uśmiechem - bezcenne Aż chce sie zasuwać nad wode pomimo pogody. Dzieki Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kapitalny KLEN!Gratuluje bardzo ladnej zdobyczy i swietnej fotografii.Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wiem teraz pomkniemy do Witkowic tam jest zimą dużo ryby.To jakieś pięć kilometrów od ujścia do Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Szkoda, że nie ma konkursu kalendarzowego....Fota na styczeń pierwsza klasa! Klenicho sto razy lepsze niż te chuderlawe pstrągi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 gratuluje pieknej ryby i serdecznie zazdroszcze zdjecia tez bym chcial, zeby mi ktos mogl mi takie od czasu do czasu zrobic takze i ja otworzylem kleniowy sezon 2013, bylem w zeszla niedziele na 'mojej' rzeczce, za kleniem, i udalo sie, klenie mialy tego dnia swoje 45 minut, a jedyny 50+, tego dnia, dostal szanse na mala sesje zdjeciowa ... OK klenie, ryby stoja u mnie porozdzielane, w grupkach po 2-3 ryby, ogolnie stoja gleboko i gleboko zeruja, mam na mysli, ze bez roznicy na glebokosc wody zagryzaja tuz nad gruntem, powiedzmy tak na szerokosc dloni, tak bylo bynajmniej w niedziele, woda lekko tracona byla i zupelnie nieprzeswietlona, wysoka mgla i zero slonca absolutnie zacienialy lowisko, wiec ryby zerowaly tuz nad gruntem z innych powodow ... brania mialem na male, gumowe shady lub zaby, o wielkosci 4-6 cm, na glowkach 4-7 gram, woblery byly ignorowanewiecej o otwarciu sezonu 2013 w moim blogu http://jerkbait.pl/blog/8/entry-70-bang-bang-kiss-kiss/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Gartulacje dla szczęśliwych łowców kleni.Piotrze - Pit, w każdej chwili mogę dokonać sesji zdjęciowej Twoim kleniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 hej robert, zawsze i chetnie jestes mile widzianym gosciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 a ja właśnie probowałem mojej ślubnej zaczepić w świadomości, że w Fioletowej krowy milka na zywo to jeszcze nie widzialem, więc może ten rok jest właściwą porą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi