pitt Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 moze who knows? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dziś spacer z ojcem. Ja ustawiałem woblery a on je sprawdzał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 No Kuba taty byś się nie wyparł kropla w krople . Tylko kleksy mniejsze łowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Gratulacje. Piękne ryby. Szczególnie ta Twoja Kuba. Jak Wy to kurcze robicie?!!! Naprawdę zazdroszczę... Muszę się w końcu wybrać na zimowe klenie i jazie, tylko na razie nie mam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 GRATULACJE. Z tego wszystkiego to i ja chyba w niedzielę pomarznę za Kleniem trochę, może i w Wisełce pogłodniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Panowie i Panie - w tym wątku "jedziemy" z kleniami 2013 a nie z innymi użytkownikami Proszę trzymać sie tematu - a ewentualne komentarze w innych sprawach wysyłać zainteresowanym na priv Zanderix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Brawo dla moda tak powinno byc w kazdym watku. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kusza te zimowe klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Gratulacje Panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pierwszy wychodzony klen w tym roku.Wiał bardzo silny wiatr... szczescie ze mi jeszcze kudly zostaly 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Suli piękny kleks . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Piękne klenisko, daję mu 53cm. Z kudłami mam ten sam problem. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Tomasz K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Suli gratulacje, piękne klenisko.Mnie też się zdaje, że ma ponad 5 dych Tylko kolory takie mało polskie, hihihi Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Hehe dzieki następnym razem zabieram ze sobą akwarele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Podmaluj fotę w picassie i będzie ok Piękny kleks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Gratki Piekny Kleniuch na co sie połasił ;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Cześć u mnie przyneta nr1 na zimowe kleniuchy jest 7cm perlowe kopytko Manns-a z czerwonym grzbietem.Czemu akurat ta przyneta im odpowiada?Nie mam pojęcia.Próbowałem sdr-ów i wobkow idących w pól wody bez efektów.I to samo co roku ciezko to wytłumaczyć.Wobki są skuteczne dopiero od marca.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 .Wobki są skuteczne dopiero od marca ... ... na kropki , ładny kluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kropki tez bedą.Dziekuje Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Gratulacje, piękne zimowe klenisko. Sam wybrałbym się ich poszukać ale u nas na podkarpaciu o dziwo deszcz i rzeki jak zwykle pewnie trącone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Suli piękna ryba ale łowić w taka aurę to już ociera o extrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Gratulacje połowy, piękne ryby Trzeba będzie się wybrać na klenia niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 @Suli,bardzo fajny klenior.Gratuluję bo widać,że ciepło nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dziekuje Wszystkim za miłe słowo jeśli tylko czas pozwoli postaram sie znów coś wstawić.Dziekuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Klen 55 cm , przyneta wobler .temp -6 stopni , bezwietrznie . Kij atc shikari st 864 ,10-21 g.kreciek daiwa tournament z 2500 iA. Zylka stren 0,18 Edytowane 25 Stycznia 2013 przez krokkop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi