wsw1515 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 konkret kleks i fajna miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 dzieki, Sorry za fotki kiepskiej jakosci .Telefonem zrobilem , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Gratulacje!Piękna rybka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ale konkret ryba!Nice one! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 ładna ryba, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Klen 55 cm , przyneta wobler .temp -6 stopni , bezwietrznie . Kij atc shikari st 864 ,10-21 g.kreciek daiwa tournament z 2500 iA. Zylka stren 0,18 fajna rybka...w niemcowni już łowisz...? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witaj Krystiano , tak w niemczech . To byl pierwszy wypad na mala rzeczke . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wczoraj wybralem sie na rekonensas malej rzeczki.Plynie ona w malo urokliwej okolicy,ale jak widac rybki w niej grasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ehh, kiedy u nas będzie tak zielono ? Graty fajny klusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 klenik pierwsza klasa...jeszcze troszkę i u nas się zazieleni... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 gratuluje pieknej ryby i serdecznie zazdroszcze zdjecia tez bym chcial, zeby mi ktos mogl mi takie od czasu do czasu zrobic takze i ja otworzylem kleniowy sezon 2013, bylem w zeszla niedziele na 'mojej' rzeczce, za kleniem, i udalo sie, klenie mialy tego dnia swoje 45 minut, a jedyny 50+, tego dnia, dostal szanse na mala sesje zdjeciowa ... OK klenie, ryby stoja u mnie porozdzielane, w grupkach po 2-3 ryby, ogolnie stoja gleboko i gleboko zeruja, mam na mysli, ze bez roznicy na glebokosc wody zagryzaja tuz nad gruntem, powiedzmy tak na szerokosc dloni, tak bylo bynajmniej w niedziele, woda lekko tracona byla i zupelnie nieprzeswietlona, wysoka mgla i zero slonca absolutnie zacienialy lowisko, wiec ryby zerowaly tuz nad gruntem z innych powodow ... brania mialem na male, gumowe shady lub zaby, o wielkosci 4-6 cm, na glowkach 4-7 gram, woblery byly ignorowane wiecej o otwarciu sezonu 2013 w moim blogu http://jerkbait.pl/blog/8/entry-70-bang-bang-kiss-kiss/ Może to dziwne, ale mam pytanie nie dotyczące pięknego klenia, ale agrafki widocznej na zdjęciu. Zastanawiam się co to za model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 EG wide #0 albo #1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Taaaaakie klenisko, że w życiu bym się agrafki tam nie dopatrywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Zbyt dużo detali he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 witam zrobiłem dziś sobie wypadzik pstrągowy pstrągów nie było ale udało mi się wytropić klenie i jeden okazał się nawet fotogeniczny klenio 40,5cm złowiony na mojego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Gratulacje fajna Klucha Można wiedziec co to za kołowrotek ze zdjecia ;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) TD Advantage? Ładny kleks graty. Edytowane 17 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Super kleń i to na własnego wobka.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Gratki pięknego klenika To Caldia jak nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Gratki pięknego klenika To Caldia jak nic Ano Caldia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 tak daiwa caldia ale to chyba bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Piękna fotka z klenikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Gratulacje Spidi!To juz testy nowe kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dzisiaj miały byc jazie a wziął kleń. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Dzisaj 3godz przerwy w pracy, wiec wyskoczyłęm ustawić swoje "szkaradki"...Klenik 40+Kijek Shiraki , stradic 5000FH, żyłką 0,14 i "szkaradnik" 1,5cm Edytowane 26 Lutego 2013 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi