krystiano1981r Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) "szkaradki" to tylko dla wędkarza(a i nie całkiem) fajny kleks,pozdro Edytowane 27 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 niezła betoniare masz na klenie 5000 , a ja miałem jakieś wątpliwości czy 4000 bedzie dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 niezła betoniare masz na klenie 5000 , a ja miałem jakieś wątpliwości czy 4000 bedzie dobry... Przy tym łowieniu mało co się kręci młynkiem ..wobek prawie w miejscu stoi..a za to jakie rzuty można oddać przy szerokiej szpulce żyłką 0,14.... to już sam sporóbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Czoper ma duże jak bochny chleba ręce, więc ten stradic 5000 wygląda jak 1000 Fajna rybka. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 To się wyrwał z kleniem zamiast czekać aż kolega zacznie łowić . W week chyba i ja pójdę coś ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Wczoraj wybralem sie na rekonensas malej rzeczki.Plynie ona w malo urokliwej okolicy,ale jak widac rybki w niej grasuja. Łojezusie nazarejski Ile ten piękny kleń liczył sobie cm lub " ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ... ustawić swoje "szkaradki"...Znam inną nazwę tych wobków .... nie pokusiłbym nazwać ich "swoimi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Klen 57 cm .Przyneta Wobler . Kij atc shikari 10-21 g , , stella 3000 .Plecionka 0,10 http://www.youtube.com/watch?v=-Jt8NdfmvlU&feature=youtu.be Edytowane 27 Lutego 2013 przez krokkop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 kawał kabanka Zbyszek... Gratulować....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dzieki ,dzis jescze pstraga 35 cm wyjalem . Ogolnie zimno bylo ale brania mialem zdecydowane . sorry za zla jakosc . Musze kupic kamerke bo iphone 3 gs nie wyrabia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Łojezusie nazarejski Ile ten piękny kleń liczył sobie cm lub " ? Ha ha ha,spokojnie.Nie mierzylem,ale nie byl az tak potezny.Jakies 55 z hakiem.Krotka rekojesc kija moze mylic krokkop-piekna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 krokkop chce ci się targać ze sobą taki podbierak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 a czy ten podbierak jest aż tak ważny na tle tej ryby...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Panowie tutaj w niemczech jest obowiazek posiadania podbieraka , miarki , noza oraz szczypiec do odczepiania . Jezeli mam kontrole straznika i brakuje mi jednej z wymienionych rzeczy moja karta wedkarska jest zatrzymana na pewien okres . Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 krokkop chce ci się targać ze sobą taki podbierak?co by dużo nie mówić napewno wygodny w podbieraniu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Panowie tutaj w niemczech jest obowiazek posiadania podbieraka , miarki , noza oraz szczypiec do odczepiania . Jezeli mam kontrole straznika i brakuje mi jednej z wymienionych rzeczy moja karta wedkarska jest zatrzymana na pewien okres . Pozdrawiam Zbigniew Panowie tutaj w niemczech jest obowiazek posiadania podbieraka , miarki , noza oraz szczypiec do odczepiania . Jezeli mam kontrole straznika i brakuje mi jednej z wymienionych rzeczy moja karta wedkarska jest zatrzymana na pewien okres . Pozdrawiam Zbigniew Tak tez powinno byc w PL ładna sztuka Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 tak żeby mieć kolejne powody do dawania mandatów no chyba że pisząc "miarka" masz na myśli kieliszek ;P , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 W zimie przy temperaturze ponizej 0 ,przydalaby sie i ta druga miarka -kieliszek ,,,hehehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) krokkop chce ci się targać ze sobą taki podbierak?Muszę przyznać, ze to przediwne pytanie. Ja mam zawsze podbierak ze sobą i to nie ze względu na przepisy. Mam nawet takie łowisko z którego nie wyciągnę ryby bez podbieraka, której nie da sie podnieść na żyłce. Łowiąc na kamiennych opaskach też wolę użyć podbieraka niż ryzykowac, że ryba mi się wyśliźnie i przeleci po kamieniach.Podbieraki mam trzy, jeden z krótka rączką, taki jak pstragowy, drugi ma 2m, a trzeci wielki na łódkę. Edytowane 28 Lutego 2013 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Moj ma 1,5 m , ale pewnych miejecach jest za krotki . Uwazam ze z podbierakiem mniej stresu mam podczas walki z ryba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Muszę przyznać, ze to przediwne pytanie. Ja mam zawsze podbierak ze sobą i to nie ze względu na przepisy. Mam nawet takie łowisko z którego nie wyciągnę ryby bez podbieraka, której nie da sie podnieść na żyłce. Łowiąc na kamiennych opaskach też wolę użyć podbieraka niż ryzykowac, że ryba mi się wyśliźnie i przeleci po kamieniach.Podbieraki mam trzy, jeden z krótka rączką, taki jak pstragowy, drugi ma 2m, a trzeci wielki na łódkę.No ok,ja łowie bez podbieraka,jeszcze mógłbym nosić z sobą taki ala pstrągowy,ale taki podbierak do łowienia stacjonarnego nosić ze sobą to nie dla mnie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryzykfizyk1323 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 az dziwie sie,ze pan BARAN!! baloo jeszcze nie beczal w niebiosa,ze ryba lezy na ziemi...gratuluje pieknego klenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Beczał, nie beczał - a ryba wygląda kiepsko, i nie jest na tym zdjęciu "pięknym" kleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryzykfizyk1323 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 glupoty gadasz:)...nie kazdy ma zmysl artystyczny.nie kazdy musi robic "katalogowa" fotke ..kolega sobie poradzil na tyle,na ile warunki oraz okolicznosci mu pozwolily,nie jest to portal fotograficzny tylko wedkarski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 uuu kolego lecisz po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi