zetika16 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 aj wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Kobietki kwiatki dostaly wczoraj :-D Kwiatki na dowod ze wiosna idzie :-D i Dzieki za gratki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 kwiatki bratki i stokrotki hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Panowie piękne "kluchy" wam się trafiają Ja mam nadzieje kilka takich pod 50cm w tym roku złapać Edytowane 9 Marca 2013 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Po prawie dwumiesięcznej przerwie wybrałem się w końcu na ryby na pobliską pstrągową rzeczkę i trafił się kleń 50cm tak około na sporego pstrągowego woblera Irka Gębskiego z Lędyczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Disiaj po długiej przerwie nareszcie udało się wyrwac na rybki nie miałem miarki,ale kluska była bardzo ładna.Przynęta to wobek Kamila (Bielik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 gratulacje oczywiscie i ryba tym bardziej cieszy ze na mojego wobaska czekam na kolejne i polamania oczywiscie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 i "moja" Widawa obudziła się dzisiaj z zimowego letargu...47cm,przynęta wobler Pampuch od Tomy... była druga ryba,ale spadła niestety...pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Niezłe ryby Kuru niezły bydlak!!! Jaki kark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dzięki Macku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 WitamPiekne klenie PanowieSzacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) i "moja" Widawa obudziła się dzisiaj z zimowego letargu...47cm,przynęta wobler Pampuch od Tomy... była druga ryba,ale spadła niestety...pzdrJaka jest Widawa tam gdzie łapałeś?Koło mnie przy Psim Polu szeroko rozlana, bez woderów nie ma szans Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Gandalfwhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jaka jest Widawa tam gdzie łapałeś?Koło mnie przy Psim Polu szeroko rozlana, bez woderów nie ma szansw górę rzeki (kilkanaście km od Wrocławia) jest już ok,wczoraj nawet zauważyłem lekki spadek wody...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wszystkie ciurki drą teraz, Dobra jeszcze w miare, w okolicy sielskiej na rozlewiskach zauważyłem już w jednym miejscu oczkującą drobnice, a to dobry znak, oleśnica za brzezią też szybka, widawa powyżej (zbytowa) dalej nie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wszystkie ciurki drą teraz, Dobra jeszcze w miare, w okolicy sielskiej na rozlewiskach zauważyłem już w jednym miejscu oczkującą drobnice, a to dobry znak, oleśnica za brzezią też szybka, widawa powyżej (zbytowa) dalej nie ciekawaw woderach trzeba łazić,ale jak się do miejscówki dojdzie,coś tam można "wydłubać"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Na Widawie w ( zbytowej) da się łowić dziś byłem a reszta w temacie o Jazikach Krystian ładny klenik kiedy wspólny wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Musze jutro zobaczyć jak woda idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Klonek z Widawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kurde, Widawa rządzi . Klenie i jazie aż miło patrzeć. Widzę, że powyżej Szymanowa klenie a poniżej jazie. Może w niedzielę i ja popatrzę co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 gratulacje Sebastian,fajny klonek... czyżby przynętą smużak był...? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Na smużaka Krystian miałem z 4 zebrania ale za diabła nie umiałem zaciąć (bardzo małe doświadczenia ale brania są mega efektowne)Ten się połakomił na prixa od kolegi kubaS1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Na Sanie też się w końcu ruszyły, tylko strasznie niemrawo biorą i 3/4 spada po kilku sekundach holu. Dzsiejszy 3 i największy: Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 super ryba, dobrze słyszeć że San ożywa a jaka woda jest kolego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ożywa jak ożywa, jeszcze daleko do tego co było 5-6 lat temu. Ale słyszałem, że mają prógpod Przemyślem likwidować, więc może w końcu wróci normalność. Woda marcowa, wysoka i mocno trącona, widoczność jakieś 20 cm ale da się coś wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kurczę muszę się wybrać zatem niebawem na san zobaczyć co się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi