Skocz do zawartości

Klenie 2013

Forecast

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje Panowie pięknych klusek. To i ja się pochwalę dzisiejszą zdobyczą z Widawki (pierwszy mój forumowy) :). Klenik 45cm uderzył na szwagrowy wyrób który został troszkę zmodyfikowany przeze mnie - otrzymał jajko, żeby dalej latał i ster co by dobrze nurkował....no i zanurkował :)

post-51809-0-70246900-1366488761_thumb.jpg  post-51809-0-71318000-1366488820_thumb.jpg  post-51809-0-75006700-1366488857_thumb.jpg

Pozdrawiam i połamania....

O może ta fota trzyma jakieś standardy, jeśli nie roszę usunąć, to ten większy.

Na tym forum staramy się utrzymywać pewien poziom, zarówno w dyskusji jak też w ocenie innych.

Wstawianie na siłę zdjęć powiedzmy "nie urywających ..." jest niepotrzebne.

Jeśli napiszesz, że złowiłeś 50 taka lecz zdjęcia nie masz lub nie wyszło - GRATULACJE będą takie same.

Nie musisz wstawiać zdjęć aby udowadniać nam swoje świetne wyniki znad wody. 

P.S.

Sam oceń czy Twoje zdjęcie pasuje do jerkbait.pl

PZDR

Zanderix

Co racja to racja. Poprawione. Pzdr.

Edytowane przez Rlodz

Dzis udalo mi sie wyrwac na godzinke, 50/h :) nie wiem czy one wszytskie rowno rosna, kolejna rowna 50tka.

fotka robiona na szybko, dzis bylem sam nie mial kto pstryknac, brzeg stromy i sliski, znow pod gore pelzalem by sie nie skapac, wiec na jednej fotce poprzestalem, co by klenik zdrowy rosl :)

post-50872-0-13415700-1366751357_thumb.jpg

Edytowane przez grunwald1980

Dzis udalo mi sie wyrwac na godzinke, 50/h :) nie wiem czy one wszytskie rowno rosna, kolejna rowna 50tka.

fotka robiona na szybko, dzis bylem sam nie mial kto pstryknac, brzeg stromy i sliski, znow pod gore pelzalem by sie nie skapac, wiec na jednej fotce poprzestalem, co by klenik zdrowy rosl :)

Piękne kleksiory poławiasz,pogratulować.Czekamy na 60 ;)

Edytowane przez wildriver

super klexy grunwald,tak się zastanawiam czy wszystkie tam u ciebie też mają takie blado różowe płetwy brzuszne i odbytową?

bo gdy łowiłem klenie na wyspach to nie spotkałem żadnego z tak pięknie czerwonymi jak w PL,ciekawe dlaczego tak jest bo wody w których łowilem były podobne jak u nas...

No i czekam na klocka jak kolega powyżej ;)

Panowie dzieki za mile slowa, wam wszytskim zycze jeszzce wiekszych, tymbardziej ze lowie we Francji i znalazlem fajne miejsce, gdzie moge obserwowac i lowic takie kluchy.W Polsce napewno jest ciezej bo sam wczesniejszy sezon poswiecilem tylko kleniom i troche boleniom i wiem jak jest.Trzymam za was kciuki.

Wczoraj mialem dwa zejscia ladnych klusek i siadly 2 male pstrunie.Pzdr

No i po co się przyznawałeś, że nie łowisz w PL? ;)

Zapomnij już o gratulacjach, ochach, achach i "gratkach" przy ewentualnych, kolejnych zdobyczach.

Wiadomo przecież, że zagramaniczne ryby głupie są i na brzeg same wyłażą, nie to co nasze, profesory....

:D :D :D

Pozdrówka

Kamil