zetika16 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Z tym ozywaniem miałem na myśli raczej to ze po zimie ożywa rybostan jest jaki jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kubaS1 mi rowniez przyniosl 48cm szczescia, byl jeszcze jeden wiekszy ale rozgial kotwiczki, do tego jedno wyjscie kabana ktory mierzyl grubo ponad 60cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ale piekny Grubas Gratulacje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kurcze ale piękne kleniuchy:) Gratulacje Panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Gratulacje Panowie pięknych klusek. To i ja się pochwalę dzisiejszą zdobyczą z Widawki (pierwszy mój forumowy) . Klenik 45cm uderzył na szwagrowy wyrób który został troszkę zmodyfikowany przeze mnie - otrzymał jajko, żeby dalej latał i ster co by dobrze nurkował....no i zanurkował Pozdrawiam i połamania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Gratulacje @śruba !45cm z Widawy to już ładna ryba !!!Życzę 5 z przodu. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 super kleks...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja również jak kolega śruba 45cm. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zdjęcie z ostatnim klenikiem się nie podobało, to dzisiaj "czterdzieści coś" troche inaczej, statywu nie mam, zdjęcie "z ręki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 2x50cmwobki-@kubaS1,@wildriwer Drugi w panierce, nie dalo sie inaczej, ja bylem jeszcze bardziej ubabrany w blocie, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Kleniory! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzieki.Mam nadzieje ze uda mi sie dobrac do tych wiekszych, bardzo mnie ignoruja, moze z czasem sie ich naucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pozamiatałeś nieźle gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Chyba widzę wisłok czy nie? Ja dzisiaj byłem za kleniem ale nędza, same swinki w każdym nurcie, trzeba było się ewakuować żeby im nie przeszkadzać, choć 3 i tak siadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 2x50cm wobki-@kubaS1,@wildriwer Drugi w panierce, nie dalo sie inaczej, ja bylem jeszcze bardziej ubabrany w blocie,Piękne kleniory @grunwald, szczerze mogę Ci ich pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Cześć. Klenio dzisiejszy uprzyjemnił dzień, nie był jedyny, trafił się nawet 50-tak, ale słaba fotka, więc w zamian jest inny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) O może ta fota trzyma jakieś standardy, jeśli nie roszę usunąć, to ten większy. Na tym forum staramy się utrzymywać pewien poziom, zarówno w dyskusji jak też w ocenie innych. Wstawianie na siłę zdjęć powiedzmy "nie urywających ..." jest niepotrzebne. Jeśli napiszesz, że złowiłeś 50 taka lecz zdjęcia nie masz lub nie wyszło - GRATULACJE będą takie same. Nie musisz wstawiać zdjęć aby udowadniać nam swoje świetne wyniki znad wody. P.S.Sam oceń czy Twoje zdjęcie pasuje do jerkbait.pl PZDRZanderix Co racja to racja. Poprawione. Pzdr. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Rlodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzis udalo mi sie wyrwac na godzinke, 50/h nie wiem czy one wszytskie rowno rosna, kolejna rowna 50tka.fotka robiona na szybko, dzis bylem sam nie mial kto pstryknac, brzeg stromy i sliski, znow pod gore pelzalem by sie nie skapac, wiec na jednej fotce poprzestalem, co by klenik zdrowy rosl Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Cześć. Klenio dzisiejszy uprzyjemnił dzień, nie był jedyny, trafił się nawet 50-tak, ale słaba fotka, więc w zamian jest inny. Pozdrawiam.Radek z Warty te klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzis udalo mi sie wyrwac na godzinke, 50/h nie wiem czy one wszytskie rowno rosna, kolejna rowna 50tka.fotka robiona na szybko, dzis bylem sam nie mial kto pstryknac, brzeg stromy i sliski, znow pod gore pelzalem by sie nie skapac, wiec na jednej fotce poprzestalem, co by klenik zdrowy rosl Piękne kleksiory poławiasz,pogratulować.Czekamy na 60 Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Konkretne "kluchy" poławiasz,moje gratulacje.Życzę kolejnych 5..+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 super klexy grunwald,tak się zastanawiam czy wszystkie tam u ciebie też mają takie blado różowe płetwy brzuszne i odbytową? bo gdy łowiłem klenie na wyspach to nie spotkałem żadnego z tak pięknie czerwonymi jak w PL,ciekawe dlaczego tak jest bo wody w których łowilem były podobne jak u nas... No i czekam na klocka jak kolega powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Panowie dzieki za mile slowa, wam wszytskim zycze jeszzce wiekszych, tymbardziej ze lowie we Francji i znalazlem fajne miejsce, gdzie moge obserwowac i lowic takie kluchy.W Polsce napewno jest ciezej bo sam wczesniejszy sezon poswiecilem tylko kleniom i troche boleniom i wiem jak jest.Trzymam za was kciuki.Wczoraj mialem dwa zejscia ladnych klusek i siadly 2 male pstrunie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No i po co się przyznawałeś, że nie łowisz w PL? Zapomnij już o gratulacjach, ochach, achach i "gratkach" przy ewentualnych, kolejnych zdobyczach.Wiadomo przecież, że zagramaniczne ryby głupie są i na brzeg same wyłażą, nie to co nasze, profesory.... :D PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 E tam, pochwaly sa najmniej potrzebne satysfakcja z lowienia jest wystarczajaca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi