zetika16 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 hehe a ja miałem gula że niedaleko mnie takie sztuki lapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Na wisloku sa podobne moze nie w takiej ilosci ale widywalem piekne kabany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 wczoraj mialem takiego 45 wiem ze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) żeby nie było to taki mutancik Polski na bubble fisha Uploaded with ImageShack.us niestety foto z kamery wiec jakość strasznie ćieńka Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Oleix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ale klenisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 żeby nie było to taki mutancik Polski na bubble fisha Uploaded with ImageShack.us niestety foto z kamery wiec jakość strasznie ćieńkaGratki Michu. Widze że kolejny filmik się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No ba... kolejny mam nadzieje godzinny albo lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Michu, a czym jest bubble fish? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 żeby nie było to taki mutancik Polski na bubble fisha Uploaded with ImageShack.us niestety foto z kamery wiec jakość strasznie ćieńkano i o to wlasnie chodzi w Polsce tez sa, tez da sie zlowic.Pzdr zakreconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) No ba... kolejny mam nadzieje godzinny albo lepszy Już kręci... :-) Niezły wałekGraty psTam gdzie Ty łowisz to jest ich na pęczki i takie pięćdziesiątki,to zabijaja sie nawzajem żeby wobka zjesć Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Michał nie szalej !!! graty kleniucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 wiosna w pełni, klonie zakwitły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 żeby nie było to taki mutancik Polski na bubble fisha niestety foto z kamery wiec jakość strasznie ćieńka Michał,mówiłem Ci żebyś na ryby nie chodził sam. Fotkę chociaż bym zrobił normalną Gratulacje !To nowa życiówka czy już były podobne? Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Kuba to nowy woblerek niecałe 2 cm,2 kotwiczki i lotne gówno jak niewiem co,no i akcja rewelacja Sławku może długością trzy czy dwa już tego przebiły ale masą to na pewno żaden ten miał pod 3 kilo a podbierałem go 3 razy bo niestety rączką nie mogłem objąć go w karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wow - taki kloc? Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathew Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No i się zaczeło! Z grubej rury Klenik na 47cm ) był jeszcze jeden mniejszy, brania mocne i zdecydowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Graty! Fajny ciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathew Forest Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzięki, tak rzeczka urokliwa i to bardzo, wręcz dzika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hycu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Klenik z rzeki Mleczki, wziął na woblerka Stone Fish od Michała Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez hycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Panowie gratuluje ladnych kleksow.Zdjecie malo efektowne robione z samowyzwalacza wiec d.. nie urywaja, za to wymiar 55cm.Pzdr Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 WOW men Gratulacje!Bilisko 60,coraz bliżej...pieknie,równo łowisz Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witek Gratki !Na co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 mina jak komuś odpowiesz tak nad wodą bezcenna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Takie teksy tylko w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi