zetika16 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jeszcze jest jedno dobre jak nie bierze, - złowił Pan coś??-4 sumy i ch*ja z gumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 @grunwald1980 jestem Twoim kibicem w tym wątku bo jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzieki panowie.Kuba dzisiaj byl lipinski w menu jeden kleks uciekl przy podbieraniu,ale mam filmek jedno branie spieprzylem bo splawialem chrabaszcza, widzialem jak podplywa kleks jednak pomylilem chrabaszcza z czyms innym co splywalo, jak widzialem klenia blisko chcialem poruszyc robalem zeby go sprowokowac a robal juz byl w pysku, poczulem impuls i zszedl.Za to Kuba na Twojego smuzaka tez mialem piekne wyjscie, bardzo slusznego kabana, chcialem tylko sprawdzic jego reakcje, nie chcialem go zlowic bo nie mialem warunkow do bezpiecznego wycholowania.Smuzak odpadl obok pyska, szybki kontakt, poczulem ze zebral, ale nie zacialem.Padlo klika kolo 40 ale chyba za wysoko podnioslem sobie poprzeczke i te ponizej 50 wydaja sie takie male ze dziwnie jest mi je wstawiac.Nic na sile panowie.Ogolnie to woda opada i ryba mi ucieka w glebsze rejony Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A to mały klenik na na 2.5cm czarne bonitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 jeszcze jest jedno dobre jak nie bierze, - złowił Pan coś??-4 sumy i ch*ja z gumy często słyszany tekst na rybach:zlapał co?, a mydło wzioł? gdy widzę szyderczy uśmiech odpowiadam siano ! siano? a po co? dla takiego osła jak TY !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A to mały klenik na na 2.5cm czarne bonitkoDSC_0655.JPGodwroc fote i wklej jeszcze raz.Piekna kluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Moje dzisiejsze dwa klenie.Nowy rekord życiowy 50,5-51cm.Oraz 44cm. kluska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Marek graty! Kapitalne rybki szkoda że ją nie mam taaakiej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Niezłe kleniory Panowie mi pozostaje czekać do 15 czerwca na otwarcie sezonu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 odwroc fote i wklej jeszcze raz.Piekna kluska Fotka odwrócona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Moje dzisiejsze dwa klenie. Nowy rekord życiowy 50,5-51cm. DSCF4538klen51.jpg Oraz 44cm. kluska. DSCF4550klen44c.jpg Gratulacje Zyciówki Powiesz co to za wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 boni na to boni na tamto piękne klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziś opłacało się wstać o 3.50. Masakra !!! Pierwszy tegoroczny klenik z Odry. Zdrowy i grubiutki Wziął pod samą powierzchnią na 4cm wobka Instinct 4.Poza tym klenikiem, niestety nic nie udało się dziś złowić. Być może to wpływ gwałtownego ochłodzenia (dziś było tylko 10-11 st.C i padał co chwilę deszcz, a cały tydzień było ponad 20 stopni C).Ważne, że rybka zaliczona i rośnie dalej. Slavo Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Piękny kleks Sławek.... Gratulacje ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Gratulacje Zyciówki Powiesz co to za wobler ? Aaa wobler to produkcja wspólna, korpusy mojego dobrego kolegi z klubu, malowane przeze mnie.Nic o nich nie wspominam na forum, ani nie sprzedajemy, bo rozchodzą się zaraz jak tylko klej przy sterach wysycha. W tym sezonie na te woblery (trzy modele) padły już klenie 2x 44cm. 2x 46cm. 50,5cm. , 1x 41cm. no i przyłów boleniowy 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dzis Uploaded with ImageShack.usiejszy popołudniowy,52cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 fajny kleniuch graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dzis Uploaded with ImageShack.usiejszy popołudniowy,52cm Spinning z krzesełka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Spinning z krzesełka ? Z kurzęcą wątróbką, w roli Rapalki A tak serio, śliczne kleniuchy. Z krzesełka wielokrotnie łowiłem te rybki, właśnie na spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jako jedyny w okręgu łowię z krzesełka,zwyrodnienie kręgosłupa do tego zmusza.Czasem z niego rezygnuję ale wytrzymuję tylko kilka godzin. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Piękny kleks Lester.Ja też "cuduje". Po wypadku w jednej pozycji nie mogę ustać.Krzesełko jest ok.tzn.napewno lepsze niż rąbanie w krzyżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Fajnie tak sobie popatrzeć na kleń spokojnie podpływa i zasysa pasikonika... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Widze Andrzej ze jednak wypad sie udał Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Fajnie tak sobie popatrzeć na kleń spokojnie podpływa i zasysa pasikonika... Oj tak,chyba nie ma widoku piękniejszego,jak "zechlanie" z powierzchni Mnie wczoraj większe bolki ewidentnie olały,co odwzajemniłem i zająłem się zabawą z rybkami bardziej skorymi do współpracy Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi