Skocz do zawartości

Klenie 2013

Forecast

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki panowie.

Kuba dzisiaj byl lipinski w menu :) jeden kleks uciekl przy podbieraniu,ale mam filmek :) jedno branie spieprzylem bo splawialem chrabaszcza, widzialem jak podplywa kleks jednak pomylilem chrabaszcza z czyms innym co splywalo, jak widzialem klenia blisko chcialem poruszyc robalem zeby go sprowokowac a robal juz byl w pysku, poczulem impuls i zszedl.Za to Kuba na Twojego smuzaka tez mialem piekne wyjscie, bardzo slusznego kabana, chcialem tylko sprawdzic jego reakcje, nie chcialem go zlowic bo nie mialem warunkow do bezpiecznego wycholowania.Smuzak odpadl obok pyska, szybki kontakt, poczulem ze zebral, ale nie  zacialem.Padlo klika kolo 40 ale chyba za wysoko podnioslem sobie poprzeczke i te ponizej 50 wydaja sie takie male ze dziwnie jest mi je wstawiac.Nic na sile panowie.Ogolnie to woda opada i ryba mi ucieka w glebsze rejony :)

Edytowane przez grunwald1980

Dziś opłacało się wstać o 3.50. Masakra !!!

Pierwszy tegoroczny klenik z Odry. Zdrowy i grubiutki :)

Wziął pod samą powierzchnią na 4cm wobka Instinct 4.

Poza tym klenikiem, niestety nic nie udało się dziś złowić. Być może to wpływ gwałtownego ochłodzenia (dziś było tylko 10-11 st.C i padał co chwilę deszcz, a cały tydzień było ponad 20 stopni C).

Ważne, że rybka zaliczona :) i rośnie dalej.

Slavo

post-47617-0-67456300-1367181577_thumb.jpg      post-47617-0-01089000-1367181797_thumb.jpg

Edytowane przez Slavobeer

Gratulacje Zyciówki Powiesz co to za wobler ?

Aaa wobler to produkcja wspólna, korpusy mojego dobrego kolegi z klubu, malowane przeze mnie.

Nic o nich nie wspominam na forum, ani nie sprzedajemy, bo rozchodzą się zaraz jak tylko klej przy sterach wysycha.

W tym sezonie na te woblery (trzy modele) padły już klenie 2x 44cm. 2x 46cm. 50,5cm. , 1x 41cm. no i przyłów boleniowy 60cm.

Fajnie tak sobie popatrzeć na kleń spokojnie podpływa i zasysa pasikonika...

Oj tak,chyba nie ma widoku piękniejszego,jak "zechlanie" z powierzchni :rolleyes:

Mnie wczoraj większe bolki ewidentnie olały,

co odwzajemniłem i zająłem się zabawą z rybkami bardziej skorymi do współpracy ^_^

6e391af0063a73admed.jpg

Pzdr.