tomi101 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jak pisałem w innym temacie ,na pierwszym powierzchniowym łowieniu oprócz jazi były też klenie.Żaden nie otarł się o 50cm ale były ładne i fotogeniczne. Sprzęt :Kij 4,2m na bazie blanku z odległościówkiRyobi Zauber 4000Mrówki 30 i 35mm-wyrób własny. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gratuluję i szczerze zazdroszczę rzeczki na której tak zbierają Smużaki to jest to! pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) A co mi tam...mały bo mały ale się pochwale 35-38 cm fot. by mifek A ci mi tam .... skasuje Zanderix Edytowane 14 Maja 2013 przez Zanderix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A co mi tam...mały bo mały ale się pochwale 35-38 cmI słusznie. To nie parada rekordów przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) moje trzy pierwszomajowe klenie złowione przy bolkowaniu i testowaniu przynęt... między innymi ołówka RH Edytowane 14 Maja 2013 przez andego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 gratulacje Tomek,piekne rybyjakbys nie mieścił juz mrówek w pudełku to wiesz gdzie mnie szukać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 moje trzy pierwszomajowe klenie złowione przy bolkowaniu i testowaniu przynęt... między innymi ołówka RH taaaa, na ołówka trzecia fotka Cię zdradziła, kleń w siatę wszedł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dziś pierwszy kleń w tym sezonie niestety za mały na zaprezentowanie go na forum.Do tego 3 wobki stracone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jack__Daniels - Klenie na Ołówek??? Ty to masz talent chłopie i/albo klenie agresory. Lekki szok - też mam tą zabawkę - widziałem jak to w wodzie idzie - klenik musi być mocno, mocno agresywny aby się z ołówkiem mierzyć (podobno klenie najbardziej lubią przynętę postawioną w nurcie)Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 U mnie dzisiaj posmakowały Pampucha Tomy-ego - Było kilka sztuk w tym jeden godny uwagi 40+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 O!to dobre wieści.Kurde ja nic nie łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Analityk!Jacku, to nie moje klenie ja tylko zacytowałem i zażartowałem pod zdjęciami ... niestety nie mam jeszcze klenia w tym roku i właśnie uświadomiłem sobie, że już maj... a w ubiegłych latach to pierwsze już w marcu siadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Panowie gratuluje, kleks 57cm miodzio sliczny.Wymiaru mojego nie podam bo sie wstydze Przyneta Kbs1To nie ma nic wspolnego z amurem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To nie ma nic wspolnego z amurem?? ma..... .....wielkość pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Fajnie łowicie Panowie. Gratulacje! Dzisiejsze, jeszcze ciepłe Edytowane 19 Maja 2013 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Piękne . Na tym ostatnim zdjęciu jaki kleń jest zdziwiony, że do wody wraca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Klenik. Oczywiście C&RRybka złowiona na pampucha od TOMY-ego Edytowane 22 Maja 2013 przez barach3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Gratulacje Pieknych KLenii , Mój w porównaniu do waszych to mikrusek 41 CM Połakomił się na Gabkora 4.5 Cm Pierwszy w tym Sezoniee ;p Edytowane 20 Maja 2013 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Kolego @barach3,kurczę może usuniesz tą fotkę....Piękny gruby klenik, barzdzo ładna fotka, fajny plener, ale ta spływająca po dłoni krew..... nie pasuje... Slavo Edytowane 20 Maja 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) No ładny Kleks Barach.Ładny.Czasem się zdarzy koledzy że farbę rybka puści.Pozwoliłem sobie retuszować.Zrobiłem jak umiałem.Pozdrawiam. Edytowane 20 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Pozwoliłem sobie retuszować. Dzięki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wczoraj późnym wieczorem zabrałem kumpla (kleniowego świeżaka) na jego pierwsze klenie. Chyba przewodnik ze mnie nienajgorszy, bo kolega wsiąkł już na dobre wyciągając swoją pierwszą w życiu i od razu dobrze ponad czterdziestocentymetrową kluskę. Teraz ma już pozamiatane hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Kolego @barach3,kurczę może usuniesz tą fotkę....Piękny gruby klenik, barzdzo ładna fotka, fajny plener, ale ta spływająca po dłoni krew..... nie pasuje... SlavoWędkarstwo to krwawy sport czy tego chcemy czy nie.Jest sens retuszować i udawać że tak nie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 WOBI prosta sprawa jak uważasz że nie ma sensu nie retuszuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Spokojnie Panowie - spokojnie Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi