czocho Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Kolego @barach3,kurczę może usuniesz tą fotkę....Piękny gruby klenik, barzdzo ładna fotka, fajny plener, ale ta spływająca po dłoni krew..... nie pasuje... Slavojeśli ryba w dobrej formie wróciła do wody to jaki jest problem chyba to jest tutaj najważniejsze poza tym wrażenia estetyczne to kwestia indywidualna i żadnych drastycznych scen nie widac na tej fotcei jeszcze moje prywatne zdanie na temat photoshop + wędkarstwo: panowie lepiej nie iśc w tą stronę i ograniczyć się do obróbki kolorystyki, ekspozycji czy kadrowaniajak wszyscy zaczną "tuningować" swoje rybki i niekonecznie w prawidłowy sposób to wkrótce forum zamieni sie w galerię projektów graficznych jesli chodzi o ten konkretnie retusz to dobra robota Tomypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Tomy,bardzo ładnie poprawiłeś fotę. Ale to @barach ma dziękować hihihiJa nie mam problemu i się nie czepiam, tylko stwierdziłem, że to nie pasuje.Szczerze wierzę, że jak rybka szybko wypuszczona to sobie poradzi Joł Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Slavo no ja się też nie czepiam i nie mam nic do nikogo.Przecież nie robię z tego dymu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Zmienione !!!Koniec tych rozważań estetycznych.Wracajmy do tematu, bo jak modzi się za Nas wezmą, to sami zaczniemy "krwawić". Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Kilka kleni złowionych podczas testowania wykonanych w zimie woblerów: Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Obecnie w bieszczadzkich rzekach zaczynają tarło, więc trzeba im dać chwilę spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Z tarłem chyba masz rację bo u mnie z wisłoka gdzieś je wywialo, podejrzewalem właśnie ze poszły się wycierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Dzis i ja trafilem cos co sie nadaje do wstawienia oprocz niego 5szt glutkow na owady ten uderzyl na 4cm garbuska Dzis i ja trafilem cos co sie nadaje do wstawienia oprocz niego 5szt glutkow na owady ten uderzyl na 4cm garbuska Edytowane 22 Maja 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciec131 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Gratyy Klenii piekne !! Edytowane 22 Maja 2013 przez maciec131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 dziś z bolkami było bardzo ciężko, ale wytarte już klenie zaczęły ładnie współpracować oba grubasy złapane na horna 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ten drugi konkretnie pobzykał, nie oszczędzał się Graty Ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1491 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Bielik, widzę, że i Tobie biorą klenie na garbuski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 coś tam ostatnio klenie się ruszyły udało się skusić takiego 47cm oczywiście na mojego wobka i miejsce połowu Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Fajna rybka i Wiślane klimaty za plecami pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Nie często chodzę za kleniem. Dziś się przeszedłem - wobka klapneło 50cm. Edytowane 23 Maja 2013 przez tadekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ten drugi konkretnie pobzykał, nie oszczędzał się Graty ZiomTa, chyba z wydrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 gratuluje ziomal, niezla orgietka byla ... nie wstyd ci przerywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Gratulacje dla wszystkich łowców. @Ziom7 ładne kleksy na fajnych zdjęciach. Tak 3maj Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 gratuluje ziomal, niezla orgietka byla ... nie wstyd ci przerywac? Pitt, chciałem się dołączyć, ze śpiochów się już namiot zrobił miejscowy, kleniowy, czereśniowy wymiatacz już kilka dni wcześniej mowił, że są wytarte nie wiem czy rany są od gang bangu, czy też od jakiegoś innego ataku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Taki Kleksik były też mniejsze ale to szkoda było się szamotać z aparatem. Edytowane 25 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Świetne Kleksy gratuluję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 no Tomek,wreszcie znalazłeś czas... gratulacje... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wczorajszy wypad zaowocował kilkoma kluseczkami , w tym jeden powyżej 40 cmwszystkie brania były w bardzo silnym nurcie i tylko nieliczne wobki sobie z nim radziły - kubaS-a najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciec131 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kurdee Pięknee Te Kleniee łapieciee !! Oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 W tym sezonie klenie fajnie współpracują, oby tak dalej. Największa kluska z ostatniego wypadu, 46cm, połakomiła się na woblera własnej roboty, prowadzonego w okolicach przelewu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi