marekn Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Dziękuję wszystkim, Marcin w lecie też da się, tylko trzeba łowić całkowicie inaczej i o innych porach dnia. Powodzenia na jutrzejszych zawodach, ja niestety nie mogę przyjechać, a szkoda, bo lubię tam wędkować. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 szkoda że nie codziennie jest dzień dziecka wczorajszy wypad zaowocował paroma fajnymi rybkami co prawda lało jak z cebra i nie wyciągałem aparatu żeby go nie zalać ale do czasu aż taki spasiony gad się trafił miejsce połowu wisła ,przynętą mój wobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ale grubas,zaczynasz wymiatać na tych kleniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Gratulacje pięknych kleksów. Dzisiejszy 45 cm. Złowiony na woblerek glapka kolegi Piotro82. Kochana rzeka Odra potrafi obdarzyć piękną rybką. Kijek boleniowy, żyłka 0,20 mm. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez pawel79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Graty Panowie. Teraz to niestety można tylko powspominać i żałować, że się nie korzystało z ładnej pogody... Rzeka będzie się nadawać do łowienie pewnie za około 3 tygodnie o ile faktycznie przestanie paprać tym deszczem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wszędzie rośnie woda. Na Warcie w ciągu kilku dni skoczyło pół metra. Ciężko będzie teraz klenie zlokalizować, ale tym lepiej - jest szansa, że spokojnie dokończą tarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wszędzie rośnie woda. Na Warcie w ciągu kilku dni skoczyło pół metra. Ciężko będzie teraz klenie zlokalizować, ale tym lepiej - jest szansa, że spokojnie dokończą tarło.dokładnie,ryby trochę odpoczną od fanów rybiego białka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ponizej iscie letni klen z Odry.Wzial gwaltownie na kamienisku na naplywie na pierwsza ostroge w szeregu.Woblerek SDR trafiony zostal z naprawde sporym impetem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Te Odrzańskie klenie to świry na tych przelewach. W tamtym roku łowiłem je na plećkę 15 lb i kij 3.05 17 lb i to czasem potrafiły wydrzeć parę metrów z hamulca. Czyli co już można jechać Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mozna poczekac - akurat fala idzie Odra . Jeszcze nie bylo MAX, a wyjezdzalem dzis w poludnie.Poczekaj, moim zdaniem, troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ładnie dajecie panowie , Daniel ładna pogoda prawie jak w Spain , jak zawsze super foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ta pierwsza zawsze darzyła.Gratulacje Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ..rybaczówka jest najlepsza...dziś rzeka płynela murawa ze stadionu narodowego wraz z drzewami wokól stadionu...nawet jakiegos korka by znalazł oraz masz od flagi...powodziowy syf na maxa...ale przy dnie kopało az miło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 a nie widziałeś przypadkiem z 11 "orłów" tam płynących...? bo wczoraj w tv coś mówili "że właśnie nasi popłynęli" czy coś podobnego... ps.Guzu fajna klucha jak i foto..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek97 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Z tamtego tygodnia z małej mazowieckiej rzeczki nie mierzyłem ale minimum powinien mieć. Był jeszcze jeden taki sam jeden mniejszy i jeden 50+ ale niestety się w coś wplątał Edytowane 8 Czerwca 2013 przez kamilek97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 A tu taki klenik z ostatniego wypadu..Rybek było w sumie sporo,ale tylko jeden rodzynek nadawał się do fotografii.Wszystkie ryby brały na woblera własnej produkcji.Aha,tylko nie komentować mojej skupionej miny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zapachniało P...ką? może kiedyś ustawimy się na wspólne łowy? fajnie było by wymienić się na woblery i połowić Ty na moje ja na Twoje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Bardzo chętnie.W Twoich rejonach nie łowiłem kleni,tylko od razu mówię,że woblera na którego złowiłem tego klenia nie oddam nikomu,bo to unikat i ryby na prawdę go uwielbiają,a ciężko będzie zrobić drugiego takiego samego.Parę razy już musiałem za nim chodzić po rzece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrad Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 43 cm kleks z wysokiej Warty.Skusił się na Flea JAcka przytrzymanego u szczytu zalanej ostrogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 @zawrad, prawdziwa moc ukryta jest w Minnow 3 DR od Zwolaka, niesamowity wobler o niespotykanej pracy i snajperskiej precyzji latania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No i w końcu doczekałem się po dłuższej przerwie aktywnego powrotu do tematu. Dziś pod wieczór udało mi sie znaleźć godzinkę czasu na krótki spacerek. Mimo okropnej parnej pogody oraz setek zajadle atakujących komarów udało sie w sumie przechytrzyć 10 miarowych kleni z czego kilka mierzyły ok. 35cm, jeden 40 cm a największy miał już 5tkę z przodu. Oczywiście sama jakość fotek jest kwestią samo wyzwalacza w tel. kom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ulala piękna klucha:) Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Fajne kluchy Panowie U mnie pierwsze gwałtowniejsze zejście wody już miało miejsce i zaczęły się kleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 O widzę Maciek że miejscówki obdarzyły.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 jaka wedka najlepiej lowic klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi