Skocz do zawartości

Klenie 2013

Forecast

Rekomendowane odpowiedzi

Pięknie Tomek! Konkretnie połowiłeś, a co z tym bolkiem na mrówę z.......ł?

Hej Kamil.

Dokładnie tak jak napisałeś ,tylko nie z.....ł , a bezgłośnie ,subtelnie wessał do przepastnej paszczy 35mm Mrówkę o zachodzie słońca.Te większe 60-70cm nie robią tyle hałasu przy zbieraniu owadów.

Wyrównałem swój rekord z zeszłego roku, z prawie tej samej miejscówki i też z końca lipca.Widuję tam jeszcze takiego +/- 80 i trzeba będzie spróbować Go podejść.To dopiero będzie jazda :P .

Pozdrawiam Tomi B) .

Chłopaki pozwolicie ze zapytam, mowa o Narwi? tyle to chyba mozecie zdradzić ;)

Serwus Mariusz.

Niestety to nie Narew :(, bo miałbym blisko.Ryby złowione były w Biebrzy,a do Niej mam niestety dość daleko,na szczęście nie tylko ja :ph34r:

Pozdrawiam Tomi B) .

Z cyklu "Bartek i kleniozaury: szalona pięćdziesiątka"

Głupawki dostawał jak go chciałem podebrać, cztery podejścia miałem, w pewnym momencie telepał się jak tuńczyk wyrzucony na pokład i przy okazji mnie dość mocno osr... :D

s4oc.jpg

p6xb.jpg

d6pn.jpg

h5yy.jpg

Edytowane przez SHIT_TLER

Się pewnie nażarł wątróbki drobiowej ,stąd taki żwawy był :) Poważnie piszę, u mnie na miejscach obleganych przez mafię wątrobową ,klenie są jakieś nie teges.

Tofik - to nie dlatego, że wątróbką obżarte, tylko dlatego, że im ciągle na głowach siedzą, palą ogniska i smrodzą grillem :rolleyes:

Właściwie to ten wpis powinien pojawić się w wątku z przyłowami,choć ryba trafiona niejako świadomie :) Biczując wczoraj wieczorem Wisłe (cel-sum),zauważyłem ,ze coś ładnie zbiera pod jednym z nadbrzeżnych drzew. Zwykle nastawiając się na jedne,konkretny gatunek nie zwracam uwagi na wszystkie pozostałe...ale...jako "kompromis" w ściganiu wąsatych i powierzchniowych zbieraczy założyłem DeTetkę powierzchniową. Parę rzutów i bomba-siedzi!

2253071b16af4f70med.jpg

NIestety,AF uznał moją gębę za ciekawszy obiekt niż kleń;/

Pozdrawiam

• Like 4

Właściwie to ten wpis powinien pojawić się w wątku z przyłowami,choć ryba trafiona niejako świadomie :) Biczując wczoraj wieczorem Wisłe (cel-sum),zauważyłem ,ze coś ładnie zbiera pod jednym z nadbrzeżnych drzew. Zwykle nastawiając się na jedne,konkretny gatunek nie zwracam uwagi na wszystkie pozostałe...ale...jako "kompromis" w ściganiu wąsatych i powierzchniowych zbieraczy założyłem DeTetkę powierzchniową. Parę rzutów i bomba-siedzi!

NIestety,AF uznał moją gębę za ciekawszy obiekt niż kleń;/

Pozdrawiam

Fajowy! Gratuluję życówki! :)

A i fotka lepsza się wydaje, niż by miało to wynikać z Twoich wcześniejszych narzekań ;)

P.S Zacznij Ty chłopie wreszcie miarkę ze sobą nosić... ;)

Pozdrówka

Kamil