czocho Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Pięknie Tomek! Konkretnie połowiłeś, a co z tym bolkiem na mrówę z.......ł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 @guciolucky - rewelacyjny opis, naprawdę, podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Pięknie Tomek! Konkretnie połowiłeś, a co z tym bolkiem na mrówę z.......ł?Hej Kamil.Dokładnie tak jak napisałeś ,tylko nie z.....ł , a bezgłośnie ,subtelnie wessał do przepastnej paszczy 35mm Mrówkę o zachodzie słońca.Te większe 60-70cm nie robią tyle hałasu przy zbieraniu owadów.Wyrównałem swój rekord z zeszłego roku, z prawie tej samej miejscówki i też z końca lipca.Widuję tam jeszcze takiego +/- 80 i trzeba będzie spróbować Go podejść.To dopiero będzie jazda . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No to gratulacje życzę walki z takim +80 na twojej 0.18 to bedzie Big Game Africa...i stestujesz kija do granic mozliwości....pamiętaj takiego już nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No to gratulacje życzę walki z takim +80 na twojej 0.18 to bedzie Big Game Africa...i stestujesz kija do granic mozliwości....pamiętaj takiego już nie kupisz Chłopaki pozwolicie ze zapytam, mowa o Narwi? tyle to chyba mozecie zdradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 To miejscówka Tomka nic wiecej nie powiem ...tylko tyle, że takie klenie na Narwi to chyba w czterdziestym piatym ostatnio brały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 huh pieknie polowiliscie, serdecznie i uczciwie zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Gratuluję Panowie ryb, @guciolucky - dzięki za solidny wpis, tłumaczy w pełni moje niepowodzenie podczas ostatnich wypadów kleniowych. Sądziłem, że ich zachowanie ma związek z tarłem, ale nie potrafiłem znaleźć sposobu. Ty znalazłeś, czego gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A ja już na szydełkowanie chcałem się przestawić, dzięki za garść informacji @guciolucky. Sporo mi się wyjaśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak6b Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Nareszcie i do mnie sie klenie uśmiechneły42 i 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Piękne kluchy kol. jak6b, GRATY !!! Na co się skusiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Chłopaki pozwolicie ze zapytam, mowa o Narwi? tyle to chyba mozecie zdradzić Serwus Mariusz.Niestety to nie Narew , bo miałbym blisko.Ryby złowione były w Biebrzy,a do Niej mam niestety dość daleko,na szczęście nie tylko ja Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak6b Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 dzienywobler Artur G. łowca wszystkich rybek tego dnia prawdziwy klenio jaziowy kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Z cyklu "Bartek i kleniozaury: szalona pięćdziesiątka"Głupawki dostawał jak go chciałem podebrać, cztery podejścia miałem, w pewnym momencie telepał się jak tuńczyk wyrzucony na pokład i przy okazji mnie dość mocno osr... Edytowane 19 Lipca 2013 przez SHIT_TLER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 fajna ryba..gratulacje.... przynęta to "jakiś" żuczek...?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Się pewnie nażarł wątróbki drobiowej ,stąd taki żwawy był Poważnie piszę, u mnie na miejscach obleganych przez mafię wątrobową ,klenie są jakieś nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 tofik bo wypasione na "krwistym mięsku"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Się pewnie nażarł wątróbki drobiowej ,stąd taki żwawy był Poważnie piszę, u mnie na miejscach obleganych przez mafię wątrobową ,klenie są jakieś nie teges. Tofik - to nie dlatego, że wątróbką obżarte, tylko dlatego, że im ciągle na głowach siedzą, palą ogniska i smrodzą grillem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 A możliwe, że wątróbki się nażarł, bo to co zostawił na mnie jakieś takie właśnie bordowo-czerwone było... Przynęta to domowy wyrób rybkopodobny, do smużaków nie chcą się podnosić, tylko na małe pracujące w toni strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściwie to ten wpis powinien pojawić się w wątku z przyłowami,choć ryba trafiona niejako świadomie Biczując wczoraj wieczorem Wisłe (cel-sum),zauważyłem ,ze coś ładnie zbiera pod jednym z nadbrzeżnych drzew. Zwykle nastawiając się na jedne,konkretny gatunek nie zwracam uwagi na wszystkie pozostałe...ale...jako "kompromis" w ściganiu wąsatych i powierzchniowych zbieraczy założyłem DeTetkę powierzchniową. Parę rzutów i bomba-siedzi! NIestety,AF uznał moją gębę za ciekawszy obiekt niż kleń;/ Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 O ile ,,gęba" niczego sobie to jednak kleń i tak sie wspaniale prezentuje!!! GRATY !!! Może i ja sie nastawie na wąsy???? Choć na mich górskich łowiskach nikt ich jeszcze nie spotkał to i mi sie taka klucha trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 ryba marzenie, graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściwie to ten wpis powinien pojawić się w wątku z przyłowami,choć ryba trafiona niejako świadomie Biczując wczoraj wieczorem Wisłe (cel-sum),zauważyłem ,ze coś ładnie zbiera pod jednym z nadbrzeżnych drzew. Zwykle nastawiając się na jedne,konkretny gatunek nie zwracam uwagi na wszystkie pozostałe...ale...jako "kompromis" w ściganiu wąsatych i powierzchniowych zbieraczy założyłem DeTetkę powierzchniową. Parę rzutów i bomba-siedzi! NIestety,AF uznał moją gębę za ciekawszy obiekt niż kleń;/ Pozdrawiam Fajowy! Gratuluję życówki! A i fotka lepsza się wydaje, niż by miało to wynikać z Twoich wcześniejszych narzekań P.S Zacznij Ty chłopie wreszcie miarkę ze sobą nosić... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) kaban ladny a szczesliwy lowca zmierzyl ta bestie?oczywiscie gratulacje Edytowane 20 Lipca 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 wow, kawal rybska, gratuluje szczerze 64-65 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi