spidi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 bluzer świetna ryba dobrze że uprzedziłeś suma i ci jej nie zeżarł )hehe graty wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Dzieki Panowie Kamil ma racje- nagminnie zapominam spakować miarki idać na ryby.Szkoda,w osttanim czasie nawet nie raz mogłaby być użyta... Szacowanie przeze mnie wielkość klenia (zwłaszcza nocą) mogła (i pewnie byłaby ) mocno nieprecyzyjna. "6" z przodu raczej nie było ,ale wcześniejszy PB (48cm) pobite Edytowane 20 Lipca 2013 przez Bluzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dzieki Panowie Kamil ma racje- nagminnie zapominam spakować miarki idać na ryby.Szkoda,w osttanim czasie nawet nie raz mogłaby być użyta... Szacowanie przeze mnie wielkość klenia (zwłaszcza nocą) mogła (i pewnie byłaby ) mocno nieprecyzyjna. "6" z przodu raczej nie było ,ale wcześniejszy PB (48cm) pobite I to chyba grubo pobite.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Piekna kluska. Gratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 64-65 cm? Prędzej przeprost w łokciach Co nie zmienia faktu, że piękna kluska. Ale Kamilu! Ta ryba nie ma wąsów! Co z Tobą? PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Wczoraj spacerując w pełnym słońcu udało mi sie przechytrzyć na smużaczki w sumie 15 szt. z trójeczka na przodzie. Największe mierzyły odpowiednio 42 oraz 45 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ależ tam pięknie u Ciebie nad wodą, zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu i gratuluję ładnych kleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Gratuluje wynikow! U mnie z poczatku sezonu pogoda tragiczna, woda wysoka. Teraz piekne slonce od 2 tygodni to ja leze po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Przy ostatnim pstrągowaniu trafił mi się taki przyjemny zamierzony przyłów Pstrągi przestały brać,miałem się zaraz zwijać,to sobie myślę:A pójdę sobie złowić jakiegoś fotogenicznego klenika.Jak pomyślałem tak zrobiłem.Przypiąłem do agrafki swojego kilera i po chwili na kiju zameldował się taki tam waleczny kleń.Co prawda kolos to to nie był,ale za to nadrobił walecznością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 .Co prawda kolos to to nie był,ale za to nadrobił walecznością.IMG_0177 (Kopiowanie).JPGi urodą.... piękna rybka i super ubarwiona... gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 @guciolucky - rewelacyjny opis, naprawdę, podziękował.Przyłączam się do podziękowań - ciekawe spostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 @Bluzer, fajny kleksior ! Pewnie za bardzo nie potańczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Wrzucam fotki z sobotniego kleniowania.Na początek przyłów w postaci 2 płoci po około 30 cm.No ale cel też został osiągnięty i dwa klenie po około 40 cm wylądowały na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Pewnie za bardzo nie potańczył No nie bardzo Ale i tak stawiał większy opór niź Najman na deskach ringu Winko, graty za ryby i systematyczność! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Cześć ArturŁadne rybki w fajnym klimacie pogratulować.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Moje nowe PB 51 cm na bandziorka by Janusz Wideł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 piękna rybka andego... gratuluję PB.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Widawa powyżej wrocla ruszyla się, chociaż jeszcze ciut podwyższona. Klenie ładnie smużaki zbierają, ale ostrożnie, wczoraj jeden 52cm, dzisiaj tylko 45cm. Co teraz nad widawą na komary się sprawdza, bo ultrathonem co 10min trzeba się pryskać bo nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 W końcu wytęsknione mrówkowe rybki z krajowej rzeczki. kijek matchówka 420cm żyła 18,mrówka Tomka z Bielska Podl. Pzdr. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 piękniunio rybsie GRATKI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Śliczne kluchy, piękne klimaty - pozazdrościć!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kol. Pampuch71, ile ma ten kleniuch? Zdjęcie tak niefortunne, że może mieć tak samo 35 jak i 55cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) W końcu wytęsknione mrówkowe rybki z krajowej rzeczki.201307232996.jpg201307233005.jpg kijek matchówka 420cm żyła 18,mrówka Tomka z Bielska Podl. Pzdr.To zdjęcie było robione w studiu Dżordża Lukasa?I tak przy okazji, to niedługo obok pytań o kołowrotki równie popularne będzie pytanie czy aby obiektywy 16mm nie będzie za wąski do portretów z rybami? Edytowane 24 Lipca 2013 przez krzychun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Kol. Pampuch71, ile ma ten kleniuch? Zdjęcie tak niefortunne, że może mieć tak samo 35 jak i 55cm. Nie obrażaj fotografa ,jest krótkowidzem i trza przysuwać rybki na odległość metra żeby zauważył cokolwiek w obiektywie komórki co do kleników ,jesli chodzi Tobie o górne zdjęcie to 50 +, dolne 40+ Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Klenie już tak mają że potrzeba dobrego fotografa żeby odpowiednio zaprezentować ich wielkość. Na tym forum potrafią to nieliczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi